Angajatii de la Combinatul de Apa Grea au blocat drumul national! Au fost trimise doua masini de interventie.

- picture 8 602354001

Se incing spiritele la Combinatului de Apa Grea de la Halanga Mehedinti. Tocmai ce am aflat ca angajatii (se pare ca nu si-au primit banii de mai multe  luni) sunt din nou instrada, pe o ploaie inumana. Oamenii au decis sa blocheze drumul national Turnu Severin – Targu Jiu. Coada de masini se intinde acum pe mai bine de 8 km. Asa ca daca veti treaba in zona, mai ganditi-va o data! Mai ales ca sunt si niste politisti destepti prin zona, pe care daca ii intrebi pe unde sa o iei, iti vor spune: „Luati-va elicopter!” Bun baiat!

UPDATE: In urma cu cateva minute, doua masini de interventie si o ambulanta au trecut spre zona unde sunt protestatarii. Sa speram ca nu vom avea parte de incidente. Vom reveni cu detalii.- picture 8 60235400

foto:tvrnews.ro

Angajatii nu sunt la primul prostest. In martie, conform TVR, angajaţii Combinatului de Apă Grea de la Halânga, de lângă Drobeta Turnu Severin, au refuzat să mai muncească. Aproximativ 350 de salariaţi care trebuiau să intre în schimbul unu au recurs la un protest spontan.

Oamenii erau nemulţumiţi că nu au primit banii la ultima lichidare. Ei s-au strâns pe platoul din faţa fabricii şi au cerut să discute cu conducerea problema acordării de salarii compensatorii.

De aceste salarii compensatorii ar trebui să beneficieze cei 1.800 de angajaţi care ar urma să fie disponibilizaţi de la Regia Autonomă a Activităţilor Nucleare în următoarele luni.”

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.