Angela Gheorghiu, concert umanitar in beneficiul victimelor #Colectiv!

- FB IMG 14480042885731 1024x721

Angela Gheorghiu, o voce imensa si un suflet generos. In urma cu cateva saptamani va spuneam ca marea soprana nu putea ramane indiferenta fata de suferinta romanilor , in urma tragediei #Colectiv.  Dupa ce si-a manifestat sprijinul pentru cei care au suferit in urma tragediei,  a venit si momentul faptelor frumoase. Marea soprana va concerta la Bucuresti, la Ateneul Roman, , pe 29 noiembrie, ora 19.30. Concertul este menit sa ajute la strangerea de fonduri necesare tratamentului reparator al victimelor incendiului de la Clubul Colectiv.

„Concertul este realizat cu participarea Corului si a Orchestrei Filarmonice “George Enescu” si a dirijorului Tiberiu Soare. Partener al evenimentului, pentru strangerea si distribuirea fondurilor adunate este Fundatia “Pretuieste Viata”, condusa de Andreea Marin.

“Tragedia de la Club Colectiv a afectat vietile atator tineri pe care ii unise, de fapt, dragostea pentru muzica. In fata unei asemenea suferinte, m-am simtit intr-o prima instanta neputincioasa, pentru ca nu sunt medic si nu am putut sa ajut direct si imediat, asa cum mi-as fi dorit. Insa cred in puterea muzicii de a aduce alinare si speranta, de a vindeca suflete si a intari increderea in umanitate si de aceea am initiat acest concert. Sper ca toti cei care vor fi alaturi de mine pe 29 noiembrie, la Ateneul Roman sa fie animati de aceleasi sentimente de solidaritate, generozitate si dragoste fata de cei care infrunta acum durerea.

- FB IMG 1448004288573

foto: Angela Gheorghiu / Facebok

„Nu pot sa ma gandesc numai la victime, dar si la rudele si prietenii acestora afectati, la randul lor, de tragedia de la Clubul Colectiv. Ei toti au nevoie de acum incolo de sustinerea intregii societati romanesti, de promisiunea ca asemenea dezastre nu se vor mai repeta. Fiecare dintre noi, de la mic la mare, e dator sa fie profesionist si responsabil, orice ar face, orice rol ar juca, nu numai pentru sine, dar si pentru cei din jur. Este timpul sa trecem la fapte nobile, e timpul sa fim solidari, e timpul sa fim mai buni, mai implicati, mai omenosi. Omenesc este ca, in asemenea momente, sa se implice toti oamenii de cultura din Romania, sa daruiasca fiecare ce are mai bun semenilor sai, pentru a fi bune si importante exemple de urmat. Noi, muzicienii, nu trebuie sa uitam niciodata ca muzica este limbajul international pentru suflete, ca uneste spirite si culturi diferite si ca poate si trebuie sa fie parte din vindecare – nu numai a indivizilor, ci si a societatilor.”

Biletele la Concertul Extraordinar din 29 noiembrie pot fi achizitionate online din retelele BILETOO.RO si BILET.RO, dar si din Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Pretul biletelor este unic, de 315 lei.

Puteti sustine Campania si donand direct in conturile deschise special de Fundatia “Pretuieste Viata” pentru acest eveniment.
RON RO25BRDE445SV33742074450
EUR RO13BRDE445SV33742314450

 

 

Unul dintre momentele speciale, marca Angela Gheorghiu.

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.