Angela Similea a renunțat la România!

Angela Similea - angelasimileabun

Angela Similea a renunțat la România! Una din cele mai iubite artiste și voci de la noi, Angela Similea a luat de curând o decizie definitivă: a părăsit țara noastră și s-a mutat definitiv în America.

Când spui Angela Similea, spui unele din cele mai frumoase piese de dragoste: „Să mori de dragoste rănită„, ”Dacă n-ai fi existat„ sau „Nu-mi lua iubirea„. Dar nu numai. Când spui Angela Similea spui și o poveste de viață incredibilă, demnă de filme.

Citește și: Doliu în muzica populară: a murit Ileana Ciuculete!

Iubită de public, de bărbați (a avut 4 căsătorii, a trăit o poveste de dragoste inclusiv cu Florin Piersic), Angela Similea a fost, în ultimii ani mai ales datorită dramei trăite la moartea lui Victor Surdu, ultimul ei soț și a tuturor problemelor financiare care au urmat acelui moment. Probleme care s-au acutizat de la an la an, datoriile la bancă și imposibilitatea de a vinde proprietatea de la Belciugatele, toate acestea au făcut-o pe artistă să ia decizia de a se muta definitiv în America, la fiul ei, Sorin Hilgen.

România rămâne o destinație pentru Angela Similea doar în măsura în care artista va avea parte de concerte sau spectacole. Similea nu este primul caz de artist care, din varii motive, alege să părăsească România definitiv. Cel mai cunoscut nume este cel al lui Ștefan Hrușcă, care este stabilit de foarte mulți ani în Canada, unde are o familie frumoasă, și care vine în România mai ales cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru celebrele sale concerte de Crăciun.

Sursă foto: youtube.com

Angela Similea - aapis2 e1488751585684 150x150Citeste si: Cum arată casa construită în 24 de ore, cu o imprimantă 3D

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.