Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai divorțează?

Brad Pitt - angelinabrad

Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai divorțează? Ceea ce a fost anunțat ca divorțul secolului s-ar putea transforma, de fapt, în împăcarea mileniului. Divorțul dintre Angelina și Brad nu a mai cunoscut niciun pas înainte, iar multe voci spun că cei doi vor redeveni o familie.

Citește și: Angelina Jolie: ”Plâng sub duș, nu în fața copiilor!”

Practic, de la momentul anunțului legat de divorț, din septembrie 2016, nici unul dintre cei doi nu a mai făcut nici un pas înainte cu procedurile necesare, iar motivele țin de ambii. Angelina a fost marcată de interviul din mai al lui Brad, în care a recunoscut că problemele sale cu alcoolul au fost motivul principal pentru decizia de divorț, dar a contat și promisiunea acestuia, urmată de fapte, că se va schimba.

Ca atare, cei mai mulți pariază pe faptul că cei doi se vor împăca și vor mai da o șansă căsniciei lor. Una care a durat 12 ani, până la momentul anunțului divorțului, și care le-a adus și șase copii: Maddox, 15,  Pax, 13, Shiloh, 11, Zahara, 12 și gemenii Vivienne și Knox, 9.

Sursă foto: thesun.co.uk

Brad Pitt - brad pitt by steven klein interview magazine 7 600x7751 150x150Citește și: Brad Pitt: „Am reînceput să beau. Băgam un rus sub masă”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.