Angelina Jolie și Brad Pitt DIVORȚEAZĂ !

Angelina Jolie - brad pitt angelina jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt DIVORȚEAZĂ ! Poate cel mai celebru, mediatizat și adulat cuplu de la Hollywood, BRANGELINA, despre care mulți creadeau că nu va ajunge niciodată să ce certe măcar, este subiectul știrii anului 2016. Angelina Jolie a înaintat documente de divorț, la doar doi ani după ce se căsătorea cu Brad Pitt.

Deși căsătoriți doar de doi ani, relația celor doi durează de mai bine de 12 ani, din 2004, când cei doi au filmat împreună pentru „Mr. & Mrs. Smith.”. În acea perioadă, Brad Pitt era căsătorit cu o altă vedetă de la Hollywood, Jennifer Aniston. Cei doi sunt părinții a 3 copii adoptați (Maddox, Zahara și Pax) dar au și 3 copii ai lor, Shiloh și gemenii Vivienne și Knox.

Relația lor a fost una considerată drept perfectă, cu un devotament unul față de celălalt rar întâlnit în zilele noastre. Este deja de notorietate discursul lui Brad Pitt de la un eveniment monden, în care, vorbind despre soția sa, care tocmai suferise o mastectomie: „N-am crezut niciodata că ea poate iubi atât de mult. Și apoi am realizat un lucru : femeia este reflectarea barbatului de langa ea. Dacă o iubești până la punctul nebuniei, ea va deveni o nebunie. ”

Se pare că lucrurile s-au schimbat radical însă. Presa de peste Ocean vorbește despre problemele lui Pitt cu marijuana și controlul furiei, de faptul că Angelina Jolie este nemulțumită de modul în care copiii ei sunt educați, astfel că a decis să divorțeze și să ceară custodie legală.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au logodit în 2012 și s-au căsătorit în 2014.

Sursă foto: ibtimes.com

Angelina Jolie - Agonie   i extaz 150x150Citeste si: PĂCATUL este iadul meu !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.