Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal pe banii copiilor!

Angelina Jolie - brad pitt 1829794 960 720

Angelina Jolie și Brad Pitt, scandal pe banii copiilor! S-a tot vorbit despre cât de liniștită, plină de bun simț a fost despărțirea cuplului Brangelina. Numai că lucrurile frumoase par a se fi terminat, iar cel mai celebru fost cuplu al Hollywood-ului a ajuns acum să se certe inclusiv pentru banii din pensia alimentară.

Într-un act depus miercuri la instanţă, reprezentantii juridici ai starului au declarat că acesta a plătit mai mult de 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă. Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit „niciun sprijin semnificativ pentru copii” de când a depus divorţul în 2016.

Citește și: Angelina Jolie: ”Plâng sub duș, nu în fața copiilor!”

În documente, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt „un efort subtire pentru a manipula si asigura acoperirea mediatică”. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Sursă foto: Pixabay

Sursă știre: Mediafax.ro

Angelina Jolie - angelina 90x90Citeste si: Angelina Jolie are un iubit nou?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.