Angelina Jolie: „Eu și Brad Pitt vom fi mereu o familie!„

Angelina Jolie - angelinajolie 3046523b

Angelina Jolie: „Eu și Brad Pitt vom fi mereu o familie!” Deși despre divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt deja se știe de o bună bucată de timp, interesul față de evoluția acestui cuplu de aur al Hollywoodului nu a scăzut. Ca atare, interviul Angelinei pentru BBC în care vorbește despre despărțirea de Brad Pitt, a făcut înconjurul lumii.

„A fost foarte dificil. Mulţi oameni trec prin astfel de situaţii. Întreaga mea familie a trecut printr-o perioadă dificilă. concentrez pe copiii mei, copiii noştri. Suntem şi vom rămâne o familie pentru totdeauna. În acest fel reuşesc fac faţă. Încerc găsesc o modalitate prin care ceea ce s-a întâmplat ne facă, într-un fel, mai puternici şi mai uniţi„ a declarat Angelina Jolie. 

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează!

Interviul acordat de Angelina Jolie pentru BBC a venit în momentul lansării celui mai nou film regizat de ea, „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”. 

Filmul „First They Killed My Father” este o adaptare a volumului de memorii omonim semnat de Loung Ung şi descrie o îngrozitoare poveste de război – genocidul Kmerilor Roşii, relatată din perspectiva unui copil. Angelina Jolie este co-scenarist, producător şi regizor al acestui proiect cinematografic.

Loung Unf avea vârstă de cinci ani când a fost nevoită îşi părăsească locuinţa din capitala Cambodgiei, Phnom Penh, alături de familia ei, din cauza Kmerilor Roşii, regimul care a condus ţară în perioada 1975 – 1979, când se afla la putere Pol Pot.

A fost estimat în acea perioadă au murit aproximativ două milioane de oameni, în jur de un sfert din populaţie, aceştia fiind ucişi de regim sau decedând din cauza foametei şi a extenuării.  „Am considerat acest război care a avut loc în urmă cu 40 de ani şi ceea ce au trăit aceşti oameni nu a fost înţeles pe deplin„, a mai spus Angelina Jolie.

Citește continuarea pe: Hotnews.ro

Angelina Jolie - angelina 768x529 150x150Citeste si: Angelina Jolie, prima apariție după divorțul de Brad Pritt. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.