Angelina Jolie: ”Plâng sub duș, nu în fața copiilor!”

Angelina Jolie - giphy 4

Angelina Jolie: ”Plâng sub duș, nu în fața copiilor!” Într-un amplu interviu acordat celor de la Vanity Fair, Angelina Jolie a vorbit despre perioada grea de după divorțul de Brad Pitt, despre noile ele obiective, despre faptul că pentru ea nu mai contează proiectele de filme, ci să fie o bună gospodină.

„De nouă luni încerc să fiu bună în rolul de gospodină, să curăț fecale de câine, să spăl vasele și să citesc povești seara, și fac progrese în cele trei domenii”, a spus vedeta.

Cuplu mitic la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că se despart în septembrie 206, după doi ani de căsnicie și 11 ani petrecuți împreună. Ei sunt părinții a șase copii, dintre care trei biologici.

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Actrița laureată cu Oscar în anul 2000 vorbește foarte puțin despre acest divorț, recunoscând totuși că în vara lui 2016 că „lucrurile mergeau rău între ei”. „Nu voiam să folosesc acest cuvânt”, a revenit ea. „Lucrurile deveniseră complicate”, a spus ea în cele din urmă.

Ea a contestat faptul că despărțirea lor este legată de faptul că Brad Pitt dorea ca familia să adopte un mod de viață mai sedentar, după ani de deplasări în cele patru colțuri ale lumii.

„Nu era o problemă. A fost și rămâne una dintre oportunitățile formidabile pe care le putem oferi copiilor noștri. Ne revenim cu toții din evenimentele care au dus la divorț”, a spus Angelina Jolie despre copiii săi, fără a furniza mai multe amănunte.

Ea își dorește să le ofere un chip liniștitor copiilor în aceste vremuri grele. „Cred că este important să plâng sub duș, și nu în fața lor”, spune ea.

Citește continuarea pe Agerpres

Angelina Jolie - 20472740 10211744895392802 1740023584 o 150x150Citește și: De ce să nu ai așteptări?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.