Angelina Jolie are un iubit nou?

Angelina Jolie - angelina

Angelina Jolie are un iubit nou? Deși la un moment dat se vorbea chiar de posibilitatea ca Angelina Jolie și Brad Pitt să se împace și să renunțe la divorț, zvonurile nu s-au confirmat și cei doi i-au continuat viețile separat. În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe speculații legate de un posibil nou iubit pentru Angelina Jolie.

Citește și: Angelina Jolie: ”Plâng sub duș, nu în fața copiilor!”

Un apropiat al fostului cuplu a povestit pentru o emisiune cum arată viețile celor doi acum: ”Atât Angelina cât și Brad sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Angelina Jolie a mărturisit nu de puține ori că nu este încă pregătită să dea o nouă șansă unui alt bărbat, dar cu toate acestea au fost o serie de întâlniri întrea ea și un misterios magnat din zona imobiliarelor, dar mai mult de atât nu.

Mai mult, Angelina Jolie nu a făcut un secret din faptul că nu o interesează relațiile amoroase acum, principala ei preocupare fiind copiii și creșterea lor. Cât despre posibila împăcare despre care s-a vorbit, aceasta a fost mai mult un foc de paie: ”Poate că și-au dorit să încerce mai mult de dragul copiilor, dar adevărul era că ei nici nu se mai suportau să fie în aceeași cameră, ce să mai vorbim de o reluare a poveștii de iubire” a declarat un prieten de familie.

Sursă foto: US Magazine

Angelina Jolie - hbz angelina jolie 904024542 1515772572 90x90Citește și: IMAGINEA ZILEI – Angelina Jolie, îngrijorător de slabă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.