Adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie - angelinajolie 1024x683

Adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt Un subiect atât de suculent pentru presă precum divorțul dintre Angelina și Brad nu avea cum să îți epuizeze atât de repede resursele. Astfel că, deși de la momentul anunțării lui au trecut 7 luni, scenariile legate de ce a determinat ruptura dintre cei doi nu încetează să apară.

Și nici nu au încetat să fie care de care mai ciudate, stranii, apocaliptice. Droguri, alcool, violență domestică. Și, mai nou, posibila relație incestuoasă dintre Angelina și fratele ei, James Haven. Cel puțin aceasta este teoria unui jurnalist și regizor canadian, Ian Halperin, care susține că Brad Pitt i-ar fi cerut soției sale să aleagă între el sau fratele ei, iar alegerea actriței s-ar fi văzut în depunerea actelor de divorț.

Citește și: Angelina Jolie: „Eu și Brad Pitt vom fi mereu o familie!„

Discuția despre o relație nepotrivită în Angelina și fratele ei datează încă din anul 2000, când cei dois-au sărutat pe buze pe covorul roșu al galei Oscarurilor din acel an. Deși cei doi au explicat că a fost un sărut frățesc, fără nimic sexual în el, și datorat faptului că fix în acea zi mama lor începea tratamentul pentru cancer, controversa a rămas.

Între timp, Angelina Jolie se rupe total de trecutul ei cu Brad Pitt. Ultimul gest, cumpărarea unei proprietăți de 25 de milioane de dolari, o vilă dintr-o comunitate privată din California, care i-a aparținut lui Cecil B DeMille.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.