Horoscop special – ce animal ești, în funcție de ziua nașterii

horoscop - pet animal animal fur

Horoscop special – ce animal ești, în funcție de ziua nașterii. Ți s-a mai spus că ai atitudinea unui leu care își încolțește prada până când aceasta știe că nu mai are nicio șansă? Cei din jur te alintă ca pe un ursuleț panda? Nu este chiar întâmplător că se întâmplă asta. Există o legătură extrem de strânsă între ziua nașterii și personalitatea ta, asociată unui anumit animal. Iată care:

Câine

Ești o persoană loială și drăguță. Nimeni nu îți poate pune la îndoială sinceritatea. Ești o persoană simplă, mereu gata să sară în ajutorul celorlalți. Te îmbraci cu mult bun gust și ești mereu în tendințe. Preferi să ai mai puțini prieteni, dar mai buni.

Șoarece

Firea ta misterioasă îi atrage pe foarte mulți dintre oameni. Deși te plac încă de la prima vedere, unii trebuie să aibă mare grijă la modul în care aleg să te abordeze, căci orice cuvânt spus greșit te poate supăra.

Leu

Ești genul de persoană pacifistă, care caută mereu armonia și dreptatea. Nu îți place să zăbovești prea mult într-un singur loc, așa că preferi să călătorești des, să îți schimbi serviciul sau să adaugi lucruri noi în viața ta. Te-ai născut să fii lider, să conduci, iar oamenii te plac pentru modul în care îi tratezi.

Pisică

Ești o persoană extrem de plăcută, care reușește să se facă remarcată cu ușurință. Uneori ești calmă, alteori erupi ca un vulcan. Cert este că oamenii se simt bine în prezența ta și ai mulți prieteni. Nu prea îți place să vorbești cu străinii, pe care îi dai foarte ușor la o parte.

Citește și: Horoscop special – Scorpion, zodia cu o carieră de succes

Țestoasă

Îți place să împarți dragoste oriunde mergi și nu suporți minciuna și bârfa. Mulți dintre oameni te plac, dar unii te invidiază și spun despre tine că ai fi arogantă. Tu, de fapt, ești doar o persoană selectivă. Ești foarte rațională și visezi să fii perfectă.

Porumbel

Simbolizezi norocul și fericirea în viață. Îți place să apropii oamenii între ei și să le faci surprize celor din jur. Ești o fire extrem de organizată, mai ales la locul de muncă, și îți faci treaba bine. Te îndrăgostești ușor și, uneori, ai tendința să fii mult prea naivă.

Panteră

Ești o persoană greu de citit. Nimeni nu știe când vrei ceva și când nu și asta tocmai din cauza faptului că ești foarte scumpă la vorbă și nu spui ce gândești. Firea ta introvertită îi pune pe unii pe gânduri. De aceea, în viață, e posibil să pierzi câțiva prieteni. Încearcă să îți arăți sentimentele, dincolo de masca de fier pe care o porți.

Maimuță

Ești o fire extrem de nerăbdătoare, care vrea ca lucrurile să se întâmple pocnind din degete. Trebuie să înveți să ai mai multă răbdare, să asculți, nu numai să fii ascultată. Asta dacă vrei ca persoanele din jur să te accepte în cercul lor de prieteni. Ai o energie ieșită din comun și nu te oprești din vorbit.

1-9 ianuarie (Câine)

10-24 ianuarie (Șoarece)

25-31 ianuarie (Leu)

1-5 februarie (Pisică)

6-14 februarie (Porumbel)

15-21 februarie (Țestoasă)

22-28 februarie (Panteră)

1-12 martie (Maimuță)

13-15 martie (Leu)

16-23 martie (Șoarece)

24-31 martie (Pisică)

1-3 aprilie (Câine)

4-14 aprilie (Panteră)

15-26 aprilie (Șoarece)

27-39 aprilie (Țestoasă)

1-13 mai (Maimuță)

14-21 mai (Porumbel)

22-31 mai (Leu)

1-3 iunie (Șoarece)

4-14 iunie (Țestoasă)

15-20 iunie (Câine)

21-24 iunie (Maimuță)

25-30 iunie (Pisică)

1-9 iulie (Șoarece)

10-15 iulie (Câine)

16-26 iulie (Porumbel)

27-31 iulie (Pisică)

1-15 august (Maimuță)

16-25 august (Șoarece)

26-31 august (Țestoasă)

1-14 septembrie (Porumbel)

15-27 septembrie (Pisică)

28-30 septembrie (Câine)

1-15 octombrie (Maimuță)

16-27 octombrie (Țestoasă)

28-31 octombrie (Panteră)

1-16 noiembrie (Leu)

17-30 noiembrie (Pisică)

1-16 decembrie (Câine)

17-25 decembrie (Maimuță)

26-31 decembrie (Porumbel)

Photo via Visual Hunt

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

horoscop - amanta 150x150Citește și: Horoscop special – zodia care adoră să fie amantă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.