Anul Câinelui de Pământ – anul Yang, anul prieteniei!

anul câinelui - people 3105133 1280 1024x682

Anul Câinelui de Pământ – anul Yang, anul prieteniei! Conform zodiacului chinezesc, de astăzi am intrat în Anul Câinelui de Pământ, un an în care numerele norocoase sunt 4 și 6, iar culorile succesului sunt roșu, galben și portocaliu.

În anul care începe la 16 februarie 2018 oamenii, indiferent de cele 12 semne zodiacale chineze sub care s-au născut, trebuie să arate toleranţă şi empatie unii faţă de ceilalţi atunci când se întâlnesc pentru a-şi păstra echilibrul karmic, mai ales dacă doresc să evite conflictele inutile.

Potrivit horoscopului chinezesc Anul Câinelui este un moment bun pentru schimbarea stilului de viaţă şi pentru a începe noi afaceri. În 2018, succesul, în dragoste ca şi în muncă, va depinde în primul rând de calitatea comunicării dintre oameni şi de a învăţa că a fi altruist şi generos poate aduce în schimb promisiunea unei recolte mai generoase. Semnificaţia şi importanţa familiei sunt esenţiale în 2018 pentru realizarea aspiraţiilor indiferent de cele 12 semne zodiacale chineze.

Citește și: Horoscop special – 2018, anul câinelui de pâmânt în zodiacul chinezesc

Calendarul chinezesc este cel mai vechi din Asia Centrală şi de Est, datând din 2637 î.Hr., când împăratul Huang Ti a introdus primul ciclu din zodiacul chinezesc. Din 1911 şi China foloseşte calendarul gregorian, portivit www.timeanddate.com, dar tradiţiile se ghidează numai pe datele calendarului chinezesc în toate comunităţile chinezeşti.

Câinele este cea de a 11-a zodie a ciclului, numele său chinezesc fiind „Wŕng Cái”, intervalul orar dominant este 19 – 21, anotimpul şi luna asociate sunt toamna şi respectiv octombrie, elementul fix este metalul. Nativul Câine este asemenea celui care a dat numele simbolului, loial şi prietenos, sensibil şi sentimental cu cei din jurul său.

În China acest semn este simbolul prieteniei, al armoniei şi profunzimii trăirii printre şi cu oamenii, la el predominând energia Yang, principiul donator şi activ, principiul masculin, potrivit chinesenewyear2018.com. Este semnul care naşte cei mai îndrăgiţi nativi din tot ciclul chinezesc, întruchipând una din personalităţile cele mai cinstite, inteligente şi deschise cu putinţă în special datorită simţului de loialitate deosebit de dezvoltat.

Pentru cei născuţi în anii Câinelui numerele norocoase sunt: 3, 4, 9, culorile preferate sunt: verde, roşu, violet iar piatra norocoasă este smaraldul.

O persoană născută în anul Câinelui este devotată, iubeşte dreptatea şi fair play-ul. Timpul va face din nativul Câine un individ eficient şi diplomat. În general amabil şi puţin pretenţios, nativul va şti cum să ţină pasul cu ceilalţi. Este o persoană cu o minte deschisă către nou, care se gândeşte în primul rând la interesul celor mulţi. Datorită inteligenţei şi caracterului nobil este un lider apreciat de cei pe care îi conduce, aceştia având încredere în simţul datoriei şi discreţia lui. Cele mai multe persoane născute în anii Câinelui sunt puternice, putând suporta foarte mult stres fără a ceda nervos.

Sursă foto: Pixabay

Continuare știre pe Digi24.ro

anul câinelui - woman 3040029 1280 90x90Citește și: Cumpăratul compulsiv, boala femeilor moderne!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.