Ce are Timișoara de oferit?

Timișoara - timisoara

Ce are Timișoara de oferit? Aş vrea să plec într-o excursie, să vizitez oraş după oraş, să cunosc istoria şi geografia ţării şi, de ce nu, poate să învăţ şi puţină psihologie, cunoscând gândirea celor ce-au trăit aici…

Să-ncep cu Timişoara, zic. Ah, dar ce să vezi, toate articolele despre minunatul oraş se învârt în jurul modernismului, nimic despre ce înseamnă, de fapt, oraşul asta pentru ţară. Am găsit preţurile de la hoteluri, pensiuni, care mai de care mai aproape de centrul oraşului sau măriile mall-uri, căile de transport, numerele de telefon de la firmele de taxi şi cele mai recomandate cluburi. Şi totuşi…ce-ar fi să stau la o căsuţa, să-mi rup tălpile teneșilor bătând străzile şi să descopăr cam tot ce poate oferi Timişoara…

Timișoara. Un orășel oarecare în câmpia Banatului, de nici 350.000 de locuitori stabili, încă pe atâția turiști anual, bașca vreo 40.000 de studenți. Și lumea tot vine. La școală, la muncă, pentru afaceri sau să doar să viziteze.Parcă nu era destulă lume, Timișoara s-a trezit acum și cu titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021! Ca să dea lumea buluc și mai și!

Păi ce-a fost până acum e nimic față de ce se anunță… deja au început să dea năvală turiștii și valul mare încă nu a ajuns! Parcă toată lumea acum, din țară și din lumea largă, a devenit curioasă să vadă Timișoara.  Hopa, stați fraților, nu dați așa năvală, ca nu se dă leul cu 50 de bani la Timișoara! Ce să faci acolo, n-ai ce să faci! Stați că vă spunem noi de ce nu are rost să vizitezi Timișoara!

Sursă foto: exercitiifitness.ro

Citește continuarea pe Timișoaraștiri.ro

Timișoara - a fi fericit 2 150x150Citeste si: Horoscop de weekend: 17-18 Septembrie. LEII primesc veşti!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.