Ariana Grande, bolnavă după atentatul de la Manchester!

Ariana Grande - ariana grande no more tears cover art 1024x683

Ariana Grande, bolnavă după atentatul de la Manchester! La mai bine de un an de zile de la momentul teribilului atentat terorist de la Manchester, ies la iveală informații cutremurătoare legate de viața cântăreței Ariana Grande de după acel concert teribil.

Astfel, artista a recunoscut că s-a îmbolnăvit de stres post traumatic după atentatul ce a avut loc chiar în timp ce ea susținea un concert la Manchester, în ziua de 22 mai 2017, atentat care a ucis 23 de oameni și a rănit peste 100.

Citește și: Ariana Grande în lacrimi la Manchester!

Ulterior, Ariana Grande a organizat concertul „One Love Manchester”, reușind să strângă 2 milioane de lire sterline pentru fundațiile caritabile. Alături de artistă au mai urcat pe scenă și Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Robbie Williams sau Take That.

Artista a mai precizat că timpul este cel care vindecă rănile.

„Simt că nici măcar nu ar trebui să vorbesc despre propria mea experiență – nu ar trebui să spun nimic. Nu cred că voi fi capabilă vreodată să vorbesc despre asta fără să plâng.”

În aprilie, Ariana Grande a lansat piesa „No Tears Left To Cry”, care va face parte de pe cel de al patrulea album de studio, care se pare că va avea colaborări cu Max Martin, Savan Kotecha și Pharrell Williams. Va fi prima melodie lansată după atentatul de la Manchester.

Sursă foto: Pinterest

Continuare știre pe Infomusic.ro

Ariana Grande - ariana grande manchester benefit concert security pp 90x90Citește și: Ariana Grande, cetățean de onoare al orașului Manchester

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.