Ariana Grande, cetățean de onoare al orașului Manchester

Ariana Grande - giphy 4

Ariana Grande, cetățean de onoare al orașului Manchester. Legătura de dragoste dintre Ariana Grande și orașul Manchester devine pe zi ce trece tot mai solidă. Artista este propusă de autoritățile locale pentru a primi titlul de cetățean de onoare al orașului, ca semn de recunoștință pentru contribuția adusă de ea la ajutorarea victimelor atentatului din 4 iunie.

Cântăreața americană este pe primul loc pe lista persoanelor care ar deveni cetățean de onoare în baza acestei noi scheme, pentru organizarea concertului One Love Manchester în memoria victimelor atentatului cu bombă de la concertul său, în care și-au pierdut viața 22 de persoane.

Citește și:Atentat terorist la Manchester – 22 de morți, 59 răniți

Sub auspiciile propunerilor pentru noul sistem, distincția de cetățean de onoare al Manchesterului poate fi acordată și persoanelor născute în afara ariei metropolitane a orașului.

Aproximativ 50.000 de persoane au participat la concertul One Love Manchester ținut de Ariana Grande de pe arena Old Trafford din 4 iunie, în urma căruia au fost strânse 3 milioane de lire sterline pentru victimele atacului de la Manchester Arena. Atentatul a fost comis de Salman Abedi, în vârstă de 22 de ani, care a detonat o bomba artizanală în foaierul arenei la sfârșitul concertului Arianei Grande.

Consiliul municipal din Manchester a anunțat, de asemenea, că va organiza în acest an un eveniment pentru a aduce un omagiu „numeroaselor acte de altruism (…) în urma atrocității”.

Planurile vor ajunge în fața consiliului în data de 12 iulie.

Sursă știre: Agerpres

Ariana Grande - ariana grande manchester benefit concert security pp 150x150Citește și: Ariana Grande în lacrimi la Manchester

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.