Ashton Kutcher, discurs emoţionant despre traficul de persoane

Ashton Kutcher - 900 ashton kutcher 635470178 1024x720

 

Ashton Kutcher, discurs emoţionant despre traficul de persoane. Celebrul actor a participat la o sedinţă în Senatul Comitetului pentru Relaţii Externe din SUA şi a argumentat de ce luptă împotriva sclaviei moderne.

 

Ashton Kutcher, în calitatea sa de cofondator al organizaţiei Thorn, ce luptă cu traficul de persoane, a susţinut un discurs în care a făcut referire la experienţele personale. „Ca parte a muncii mele împotriva traficului uman, am cunoscut victime în Rusia, am întâlnit victime în India, am întâlnit victimele care au fost traficate în Mexic, victimele din New York și New Jersey, și peste tot în țara noastră… am fost la raiduri FBI şi am văzut lucruri pe care nicio persoană nu ar trebui să le vadă vreodată.”, a spus actor în cadrul sedinţei Senatului.

 

 

Citeşte şi: Cât de în siguranță mai suntem?

Organizația Internațională a Muncii estimează că aproximativ 21 de milioane de persoane sunt victime ale muncii forțate la nivel global. Femeile și fetele vulnerabile alcătuiesc marea majoritate a victimelor traficului de ființe umane. Traficanții le promit locuri de muncă bine plătite, iar migranții care își părăsesc locurile natale pentru a scăpa de sărăcie, de conflicte sau de persecuție prezintă riscul de a deveni viitoare victime.

Urmareşte tot discursul în video-ul următor:

 

 

Ashton Kutcher are 39 de ani şi a jucat în numeroase filme celebre, printre care: The Butterfly Effect, Just Married, Jobs, Killers. Este căsătorit cu actriţa Mila Kunis din 2015 şi au împreună doi copii.

 

Ashton Kutcher - Ashton Kutcher 150x150Foto: etonline.com, storypick.com

Citeşte şi: La demnitate nu poți să renunți decât de unul singur

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.