Atenţie la Femeia care vrea Putere!

femeia - 14627913 10209131908229756 50381609 n

Atenţie la Femeia care vrea Putere! S-ar putea să îţi pară cunoscut specimenul. Treaba e că sunt printre noi. Le vedem în orice domeniu profesional. Sunt peste tot! Norocul nostru e că le mai recunoaştem… şi din profil. Le recunoaștem pentru că le știm „parfumul”şi ne apucă icterul.

Femeia care vrea Putere e periculoasă. Pentru ea ambiţia …nu e un entuzism cu scop în faţă! Pentru ea e poză, poza de final în care ea îşi pune o şuviţă rebelă la punct şi zâmbeşte strâmb. Şi-a atins targetul! Nu contează că a stârnit controverse, nu contează cum, conteazã cã a ajuns acolo unde şi-a dorit! A lucrat mult la asta şi-a dat si trup şi suflet pentru planurile de viitor. Uneori, la propriu! Niciun compromis nu’i prea puturos pentru ea. Ea e tipa aia care ajunge… unde merită!

În viziunea ei funcţia, poziţia sau pur şi simplu să fii la braţul unui bărbat cu putere…e scop final. E hotărâtă, n-ai ce spune! Ea nu stă, ea face! Asta nu suna rău, dacă n-am cunoaşte cu ce unelete joacă. Ea aruncă zăvod de senzualitate și-i pică-n plasă orice fraier dispus să o găsească atractivă. Ea ştie cum arată şi foloseşte asta, acolobunde nu poate compensa cu inteligenţă! Ea e negociatorul, căci dialogul  începe mereu aşa:
– Eu ce câştig dacă fac asta?

Totul, poate şi pentru că ei, cei care au la braţ femei avide de putere, sunt şi ei …cumva defecţi. Ştiu că ea e un rol şi-un personaj, depinde de episod sau de scenă,  dar preferă să se fălească că o au. O au, deşi alţii n-o vor nici cu rugăminţi. Pentru ei femeia asta care lasă o dâră de parfum scump,  miroase la fals. Tipii ăştia n-au nevoie de acest tip de „Văduvă Neagră”.

Ei ştiu că ea e miere la suprafaţă, dar că „înjunghie” pe la spate și te folosește pe termen scurt și mediu. Nici nu-i foarte greu să vezi asta.Trebuie doar să rămâi lucid, ceea ce uneori la bărbaţii cu putere…e o misiune imposibilă!

Aşadar, atenţie la Femeia care vrea Putere!

femeia - 14643040 341829566164530 606731914 n 150x150Citeste si: Lumea modernă – vânat și vânător

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.