Luna Plină în Taur, atenţie la RELAŢII

atenţie la RELAŢII - field dancing moonlight grass romantic tree dancers lovers evening couple full moon night dance undder hd desktop 1024x576

Luna Plină în Taur, atenţie la RELAŢII. Mulţi dintre noi fie femei, fie bărbaţi ne identificăm cu experienţele avute de-a lungul vieţii şi în special cu relaţiile care ne-au transformat fiinţă în ceea ce nu credeam că vom fi/face vreodată.Ne confundăm atît de mult cu cealaltă persoană, cu rutină ei, cu aerul pe care îl respiră, ne raportăm atît de mult la ea încît la încheierea relaţiei sîntem storşi ca o lămîie şi nu putem să îi dăm drumul celuilalt pentru că nu ne putem imagina existenţa fără el.

Acestea sînt relaţiile care ne fac cel mai mult să creştem -Luna Plină Taur. Aceste relaţii obsedante, chinuitoare, imprevizibile -Soare Scorpion nu sînt posibile dacă persoană care ne atrage în ele nu ar avea acel ceva care ne aduce aminte că nu sîntem rotunzi -Luna Plină- atîta vreme cît negăm partea aşa-zis întunecată din noi -Lilith în Scorpion.

Dacă noi, persoană noastră în totalitate, corpul nostru fizic -Taur- şi implicit cel emoţional -Scorpion- nu au făcut pace cu demonii -Lilith- dar şi cu experienţele din trecut -Neptun conjuncţie Nodul Sud- şi nu au permis disocierea între rolul meu şi rolul lui uneori mai greu de înţeles,  vindecarea încă nu s-a produs -Chiron retrograd în Peşti.

Vindecarea şi pacea cu trecutul va fi posibilă doar în momentul în care spui “eu (conţin) această poveste şi eu o integrez armonios în mine că eu să fiu completă -Luna Plină- pe toate nivelele la care eu am ajuns acum. Eu îţi mulţumesc pentru partea din mine pe care nu o iubeam -Lilith- pentru că tu m-ai dus la nivelul următor -Scorpion- punîndu-mă faţă în faţă cu proprii mei demoni pe care nu voiam să îi recunosc -Lilith în Scorpion.

Vezi continuarea aici: Astro Psi 

Foto: Wpnature.com

 

atenţie la RELAŢII - fecioaramare 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Fecioară cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.