Athos – Insemnarile ratacitelor carari

- Fotor 1437128569296981 739x1024

„In jurul pranzului, trei persoane, pelerini dupa scopul calatoriei, urmeaza sa se intalneasca la Autogara Filaret din Bucuresti, pentru o cursa cu destinatia Salonic. De acolo, cu o cursa locala pana la Uranopoli si imbarcarea pentru o nou expeditie pe sfantul Munte. Incepem saptamana athonita chiar mai devreme decat in 2012. Atunci am plecat din Bucuresti pe 9 martie, de data asta scapam de calvarul consumist si pseudo-feminist al datei de 8 martie. Singura concesie  pe care o mai facem, cu acest moment inaltator, e o dedicatie muzicalam, in online „Mutter”( Rammstein)- Fotor 143712849799216

El e Alex. Alex Radescu, colegul meu de facultate. Un baiat destept si  ambitios. Cam misogin, daca e sa ma iau dupa paragraful de mai sus. Ha! Ma provoaca sa ii citesc cartea – Athos- Insemnarile netacutelor carari. O sa o citesc. Am inceput deja. Imi place ca ai scris asa cum ai simtitit, cu ochiul calatorului. Si da, ma asteptam la Rammstein! Asa ca… daca o vedeti in librarii, sa stiti ca el merita, ca a fost mereu unul din cei mai destepti din facultate si chiar daca uneori nu l-am inteles…il apreciez! Sa nu te opresti !

Ps: Data viitoare spune-le ca sunt nemultumita ca femeile nu au voie la Muntele Athos!

- Fotor 143712856929698

Live & Believe

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.