Atlantic 4 – o lecție de viață, de autodepășire!

Atlantic - hospicecasasperan  ei

Atlantic 4 – o lecție de viață, de autodepășire! Azi am mai învățat, încă o dată, că e greu să fii om matur. În timp ce noi fugim (vă pun mâine pe blog story nou!), băieții ăștia- Vasile Osean, Mariu Alexe, Andrei Roșu & Ionuț Oltean – au vâslit preț de 38 de zile, peste Atlantic.

Am vorbit cu ei și am realizat, printre glumele mele și emoțiile lor, că e despre autodepășire. Tot în seara asta îi mărturiseam ei , Mirela Nemțanu, că poate ar trebui să avem standarde mai puțin ambițioase, în goana asta zilnică a vieții. Dar, brusc, uitându-mă la pozele astea, îmi dau seama că nu pot și nu vreau! Sânge de olteancă, doh! Vreau să vâslesc cum au făcut băieții ăștia, chiar dacă doare uneori și se lasă cu bătături. Mi-am jurat-o mie de mică!

Citește și: METEO – vremea pe 2 săptămâni – temperaturi în scădere, precipitații abundente

Oricum, în altă ordine de idei, meseria asta mi-a dat ocazia să spun lucruri, să mă manifest, să caut justiția, să dau cu parul, dar în zen-ul ei ciudat, meseria asta mi-a dat ocazia să cunosc oameni mișto. Iar asta e la fel de tare! Așa că eu îmi ridic pălăria în fața echipei Atlantic 4, care a vâslit pentru Hospice Casa Speranței! Iar pentru oamenii care își vor duce ultima suflare acolo, ajutorul ăsta e magic! Așa că simt că am făcut și eu…puțin bine. Azi. Căci despre asta e vorba, mai presus de orgolii. Să rămâi om, într-o lume din ce în ce mai dezumanizată! Zic și eu, nu dau cu parul!

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Albă ca Zăpada a împlinit 80 de ani!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.