Avertismentul unui angajat CNADNR pentru șoferii care circulă pe Transalpina

- Transalpina 32

Lucrările de proastă calitate făcute de CNADNR la șoseaua Transalpina – unde un tronson de drum de zeci de metri s-a surpat pe porțiuni și unde nu au fost instalați corect parapeții metalici – îi pun în pericol pe șoferii care se aventurează pe DN67 C, a declarat pentru Jurnaliștii Claudian Țuțulan, un angajat al Companiei care a făcut parte din comisia de evaluare a șoselei.

Claudian Țuțulan este acum suspendat din funcție pentru dezvăluirile făcute în presă în legătură cu neregulile din CNADNR.

- Transalpina 31

„Transalpina înseamnă moarte și îmi asum asta în fața autorităților. Duminică s-a surpat o porțiune între 50 și 100 de metri pe DN 67 C, sus, la vârful Păpușa, din cauza apei, pentru că s-a grăbit domnul Neaga (n.n. – Narcis Neaga, șeful CNADNR) să taie panglica pe 15 august. Acum ce să facem? Să ne rugăm lui Dumnzeu să nu mai plouă? Lucrările au fost de proastă calitate, pentru că noi lucrăm ca meșterul Manole: ce construim azi, mâine se surpă”, a declarat Claudian Țuțulan.

O tragedie se poate repeta

Angajatul suspendat al CNADNR a explicat că pe o porțiune de pe Transalpina se poate repeta oricând tragedia din 2006, când o tânără a rămas fără o mână după ce o bucată dintr-un parapet metalic i-a secționat brațul într-un accident. Asta pentru că pe o porține de 31 de kilometri parapeții metalici nu au fost instalați cu beton armat și nu au fost sudați corect.

vezi continuarea pe jurnalistii.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.