AVIOANE DE HÂRTIE – când iubirea e o dulce joacă

iubirea - 14423711 10208945050118420 380227026 o 1024x576

AVIOANE DE HÂRTIE – când iubirea e o dulce joacă. E ziua aia în care, deși totul pare colorat în cenușiu și ploaie, asta nu înseamnă că nu e frumos. Din contră, în ploaia toamnei se pot găsi atâtea subtilități frumoase, doar să ai ochii potriviți. Plus că, n-am ce să vă fac, în povestea mea de iubirea, ploaia e acel element care ne aduce mereu împreună.

V-am tot scris pe aici despre oameni care au uitat să zâmbească. Care nu mai știu să iubească. Despre parteneri pentru care fiecare clipă în care sunt împreună e o corvoadă. Oameni incapabili să se mai iubească, dar la fel de incapabili să își spună stop. Iar asta se întâmplă mai ales când uităm că iubirea e o dulce joacă. Joaca unui zâmbet furat pe ascuns. Joaca primul sărut, pe o scară pietruită, într-o noapte rece, momentul ăla magic când gustul buzelor ei ți s-a impregnat definitiv în suflet, minte, drog perfect.

Iubirea e o dulce joacă atunci când, departe unul de altul, vă căutați cu nesaț. Scrieți povești, desenați vise, construiți lumi și universuri împreună. Când vă sună cei de la telefonia mobilă să vă anunțe că ați vorbit mai mult de 24 de ore..în 24 de ore. Ce să înțeleagă ei că vocea ei, fiecare respirație a ei e fix piesa pe care nu te saturi să o asculți. Iubirea e o joacă. Uneori de copii..când iei o agendă și începi să desenezi pătrățele peste pătrățele, că e bătălie mare la avioane. Avioane pe hârtie, doborâte de iubire. Avioane de hârtie care să vă aducă unul în brațele celuilalt.

Și te uiți cu un zâmbet tâmp cum te bate la scor de neprezentare, îi auzi zâmbetul cum alungă toți norii și îi simți chicotul de alintată când îți spune că singurul joc pe care l-ai câștigat e doar pentru că te-a lăsat ea. De parcă ți-ar și păsa, când tu în loc de avioane desenai mii de săruturi pe trupul ei…când un avion doborât nu era decât un dulce abandon în brațele ei, la pieptul ei.

C4, lovit, fix la inimă.

Și uite cum din jocuri de copii, ajungem la jocuri de oameni mari. Avioanele nu cad, ci dau fiori. Zgârieturi, săruturi, mușcături. Doi învinși și doi învingători. Iubirea e o joacă. Așa că jucați-vă ! Alintați-vă. E atât de rea lumea asta lipsită de sentimente, încât numai iubirea și joaca ne salvează de ea. Și nu. Nu trebuie să vă pese că în jurul vostru lumea va comenta, va râde și va spune că sunteți puerili. Voi iubiți-vă și jucați-vă !

iubirea - NIGHT HUG1 768x777 2 150x150Citeste si: Ce parfum are IUBIREA pentru tine?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.