Bacalaureat 2017 – ce note au luat Ilinca și Nicole Cherry?

Bacalaureat - nicole cherry1

Bacalaureat 2017 – ce note au luat Ilinca și Nicole Cherry? Rezultatele afișate ieri pentru examenul de Bacalaureat sunt cele mai bune din ultimii 8 ani de zile, cu o promovabilitate de 71.4%. Așadar, 7 elevi din 10 au reușit să treacă de marele examen al adolescenței.

Printre cei care au așteptat cu emoție afișarea rezultatelor s-au numărat și două din vedetele muzicii autohtone, Nicole Cherry și Ilinca Băcilă, cea care a reprezentat România în acest an la Eurovision. Ilinca Băcilă a terminat cu media generală 8,13. La geografie, tânăra artistă, care a terminat un liceu cu profil filologie, a obținut 9,4, la istoria a primit  nota 7, iar la limba și literatura română a reușit o notă de 8.

Citește și: Rețeta zilei – supă ramen pentru vegetarieni

Media generală obținută de Nicole Cherry este de 8,25. Cântăreața, care studiază actoria, a obținut 8,9 la geografie, 8,8 la istorie și 7,05 la limba și literatura română.

Sursă foto: libertatea.ro

Bacalaureat - papuci 150x150Citește și: Să fim blană!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.