„Balena Albastră” face primele victime în România

Balena Albastră - Screenshot 50

„Balena Albastră„ face primele victime în România Dacă până de curând existau doar indicii legate de posibile tentative de sinucidere pe baza jocului „Balena Albastră” în România, acum avem și confirmarea oficială a faptului că avem deja o primă victimă a acestui joc extrem de periculos.

Astfel, ancheta preliminară declanșată de IPJ Dâmbovița în cazul copilului de 11 ani din Nucet care s-a sinucis confirmă faptul că acesta accesa des internetul și era extrem de interesat de jocul „Balena Albastră”. Cazul din județul Dâmbovița este primul care se soldează cu decesul copilului, dar, din păcate, nu este singular. Cinci elevi de la o școală din Iași au ajuns la spital după ce au jucat, într-o pauză, un joc unde trebuiau să își țină respirația. La Codlea este în curs o investigație care să confirme dacă sinuciderea unui tânăr din zonă are legătură cu acest joc.

Citește: De ce „Balena Albastră?”

Iar ultimele semnale vin de la o serie de elevi din Curtea de Argeș, unde mai mulți elevi de la o școală au ajuns la cursuri cu răni pe antebrațe, răni pe care și le-au produs singur. Poliția Română a declanșat deja o campanie națională de informare în legătură cu acest joc „Balena Albastră„, prin care părinții sunt rugați să urmărească atent orice modificare de comportament a copiilor, să monitorizeze atent ce site-uri accesează și să informeze autoritățile în cazul unor amenințări primite pe net sau telefonic.

Sursă foto: curierlocal.ro

Balena Albastră - balenaalbastra 768x435 1 150x150Citește și: Poliția Română – campanie de informare despre jocul „Balena Albastră„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.