Barack Obama: ”Îmi iubesc soția! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea!”

Obama - obama 1024x513

Barack Obama: ”Îmi iubesc soția! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea!” Într-o apariție în spațiul public pentru a primi un premiu al Fundației JF Kennedy pentru curaj, Barack Obama nu a ratat ocazia de a arăta încă o dată cât de mult își iubește soția, de a mărturisi public acest lucru, făcând din nou lumea să spună că Michelle – Barack Obama sunt cel mai frumos cuplu prezidențial din istorie.

”Aș vrea să îi mulțumesc lui Michelle pentru faptul că a rămas lângă mine și după ce mi-am încheiat mandatul prezidențial. Mă gândeam că în timpul mandatului era vorba de obligația față de țară, dar după, nu mai era clar” a spus Obama, în hohotele de râs ale tuturor celor prezenți dar și ale soției sale.

Citește și: Guvernul, lovitură pentru mame! Vor plafonarea indemnizațiilor

”Îmi iubesc soția și sunt recunoscător pentru ea. Cred că a fost un noroc și o onoare pentru America să o aibă ca Primă Doamnă” a încheiat Obama discursul, în aplauzele tuturor celor din sală.

* Declarația președintelui începe la minutul 40 al filmării și durează puțin peste 1 minut.

Sursă foto: harpersbazaar.com

Obama - giphy 9 150x150Citește și: Ești fană Britney Spears? Îi poți purta ținutele!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.