Bărbații înșeală. Femeile înșeală și mai mult!

înșeală - barbatiinseala

Bărbații înșeală. Femeile înșeală și mai mult! Încă din vremuri de mult apuse s-a împământenit o idee: bărbații sunt infideli prin construcția lor ADN. Nu au cum să se stăpânească, unii nici nu vor, iar femeile, săracele, trebuie să suporte această situație.

Numai că, urmare a unui studiu nou, ies la iveală lucruri extrem de interesante. Potrivit site-ului Indy100, care oferă şi un serviciu prin intermediul căruia persoanele căsătorite îşi pot da întâlnire cu alţi parteneri, a cerut unui număr de 1.000 de clienţi , bărbaţi şi femei, să dezvăluie motivul pentru care au ajuns să fie infideli. Astfel, s-a constatat că 71% din femeile ale căror mame şi-au înşelat partenerul de viaţă au fost la rândul lor predispuse la infidelitate. În schimb, doar 45% din bărbaţii chestionaţi au spus că unul dintre părinţi şi-a trădat partenerul.

Conform studiului, comportamentul părinţilor a fost un factor extrem de importat care a contribuit la decizia copiilor lor de a-şi înşela partenerii. Mai mult de jumătate dintre femeile chestionate au declarat ca au considerat că le este permis să îşi trădeze partenerul, neatribuind o vină prea mare unui astfel de comportament având în vedere că şi mamele lor au făcut acest lucru, în timp ce 89% din bărbaţi au considerat opusul.

„Contrar credinţei populare, cei mai mulţi bărbaţi nu sunt neapărat mândri de statutul de «amant», de om care înșeală, în cazul în care le sunt infideli partenerelor“, este de părere Christian Grant, un purtător de cuvânt al site-ului care a realizat studiul. „Deşi s-ar părea că aceştia se tem să nu repete greşeala părinţilor, indiferent dacă sunt tentaţi sau nu să îşi înşele partenerele“, a adăugat acesta.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

înșeală - moringa 150x150Citeste si: Moringa, planta miracol prea puțin cunoscută

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.