Bărbații urăsc femeile pe care nu le pot avea !

femeile - femeia ideala e1447087460380

Bărbații urăsc femeile pe care nu le pot avea ! Femeile care nu au fost înzestrate de la natură cu o frumuseţe naturală ieşită din comun sunt criticate pentru machiajul excesiv care „le transformă” în păpuşi.

Fetele cu forme mai puţin dezvoltate sau cu „colăcei”, cum îi denumeşte lumea în ziua de azi, sunt la fel de criticate, pe motiv că nu se îngrijesc suficient. Iată însă că nici femeile frumoase, cu chip de porţelan şi talie de viespe, nu sunt scutite de critici. Să fie gelozie din partea altor femei?

Ura bărbaţilor care nu le pot avea? Să vedem ce zic câteva femei despre părţile mai puţin plăcute ale frumuseţii. O publicaţie britanică a prezentat viaţă din perspectiva a trei tinere foarte frumoase. Mulţi ar putea crede că viaţă e mai uşoară când natură a fost generoasă cu ţine, dar în realitate nu e chiar aşa.

Kimmi Gordon, 24 de ani a declarat: „Bărbaţii se poartă cu mâine că şi cum aş fi o prinţesă!„ Tânăra Kimmi nu vrea să se plângă de dezavantajele frumuseţii ei, dar totuşi o face. Spune că uneori ar vrea să fie şi ea tratată că o fiinţă normală, şi nu că o prinţesă. S-a săturat că bărbaţii să îi facă favoruri numai pentru că este frumoasă…dar totuşi recunoaşte că de multe ori lucrurile astea îi fac plăcere.

Sursă foto: AndreeaRaicu.ro

Citește continuarea pe Perfecte.ro

femeile - a fi fericit 2 150x150Citeste si: 15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.