Când bărbaţii apasă pedala prea tare…

bărbaţii - o SAD MAN facebook 1024x512

Când bărbaţii apasă pedala prea tare…Să zicem că îţi place se o femeie, o fată, o tipă faină şi te bate gândul să o inviți în oraș.  Ce faci? Nu e treaba simplă: să fi galant, să nu spui tâmpenii, să o faci să râdă. Vrei să te remarce, să ştie că exişti şi că ai planuri care privesc.

Spui…ce spui, ea îţi da o şansă, o scoți la film, la restaurant și începi să fii iubitul ei. E o evoluţie de la stadiul de pretendent, ce-i drept. Trece o luna, două, te cunosc părinţii, prietenele şi ea se uită la tine cu drag. Tu ai scanat femeia din ea și nu mai ai chef să aștepți. Mai ales dacă te-ai cam lovit de femei pe jumătate dezvoltate sau dacaă ai ajuns la vârsta aia. Da, și bărbații au un ceas bilogic! Şi atunci arunci bomba:

-Ai vrea să facem un copil împreună?

Pupilele ți se dilată şi te uiţi la el ca o floare tâmpă. Nu îţi vine să crezi că a întrebat asta și ești pur și simplu blocată. Nu e prea repede? Să-i lăsam să se mai cunoască! Ai la dispoziţie câteva variante clasice de răspuns. Se presupune că tocmai ai avut un orgasm emoţional. Nu-i așa? Ce îşi poate dori o femeie mai mult decât o confirmarea supremă a feminității ei. Mama copiilor lui…

Doar că tu eşti puţin altfel. Atipică.Te sperii şi spui frână, stop, să ne mai cunoaştem. Simţi că a apasat pedala prea tare şi parcă tu nu eşti chiar acolo. Pe undeva ai mai vrea să copilăreşti sau pur ai simplu să mai cunoşti şi alţi oameni. Poate că nu ai combustibil să treci la următoarea etapă sau nu e el destul de abil. Timpul trece şi el devine repetitiv în solicitare sau pisălog în legătură cu ideea de maternitate, încât parcă nu te vezi decât printre pamperşi şi bibeoroane. Şi treaba e că tu nu eşti pregătită pentru asta. Ştii cum e, nu toate femeile se visează prinţese, mirese şi mămici. Pentru el tabloul e clar: casă la curte și măcar vreo trei copii. Doar tu ești aia defectă…

Te uiţi atent şi ajungi la concluzia că a venit momenntul să …pleci! Diferenţa dintre nivelul aşteptărilor voastre a ieşit învingătoare. Din păcate, în iubire nu putem să ardem etapele. El nu primeşte ce are nevoie iar tu te simţi presată într-o direcţie care nu te reprezintă …încă!

Avantajul este că după o vârstă iubirile în care conștientizezi  diferența asta de ritm se termină fără lacrimi sau victime.  Maturitatea de după 27 de ani  vă face să fiți pragmatici, chiar dacă pe undeva o să rămână regretul că nu v-ati întâlnit la timpul potrivit.  Păcat, erați așa mișto împreună! Așa că dacă e timpul pentru amândoi, nu pierdeți timpul!

Foto: huffpost.com

bărbaţii - o singur   uminin     150x150Citeste si: De ce nu dai înapoi? Nu ți-ajunge o singură umilință?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.