Bărbatul LEU. Agonie sau extaz?

Bărbatul LEU - B  rbatul LEU 1 1024x768

Bărbatul LEU - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 3 150x150Text de Andreea Panait

Relaţia cu Bărbatul LEU devine o provocare din momentul zero. Eşti pregătită să încerci? Cu siguranţă este extaz la început, dacă reuşeşti să îi faci faţă, la fel şi după! Şi când spun dacă reuşeşti mă refer la multitudinea de senzaţii prin care vei fi trecută şi cărora trebuie să le faci faţă onorabil. Căci nu e loc de monotonie, e mai degrabă un rollercoaster sentimental în care ori mergi până la capăt, ori mai bine alegi să nu te urci!

Deţinător absolut al semnului de felină, şi-l însuşeşte în adevăratul sens al cuvântului, purtându-se mândru – conştient de sine şi de efectul său asupra celor din jur. Ai spune că este intangibil şi greu de abordat, nu? Totuşi te poate surprinde dacă reuşeşti descoperi câtă afecţiune, generozitate şi loialitate zace într-un astfel de personaj.

Îndrăgostit până peste cap

Când se îndrăgosteşte, face orice să te cucerească. Şi reuşeşte. Complimente, cadouri, atenţii, şi semne constante că te poartă în minte şi în inima astfel încât să simţi cât de specială ai devenit. Iubirea lui nu se măsoară în bani, va cheltui oricât chiar şi când nu are suficient, doar să-ţi aducă un zâmbet pe faţă. I se umple sufletul când te vede fericită, dar lipsa de reacţie, pe măsură aşteptărilor îl descurajează.

Fiindu-i alături e imposibil să nu te molipeasca pofta de viaţă, entuziasmul şi lucrurile ieşite din comun de care poţi avea parte.

Felină vulnerabilă? Există!

Nevoia de a fi măgulit este incurabilă, aşa că înarmează-te cu aprecieri şi bucură-i sufletul zilnic la rându-ţi. Fiindu-i elixir are tendinţa de a le căuta constant. Piedestalul de unde tronează regele devine instabil atunci când nu este susţinut prin cuvinte de laudă.

Carismatic, sociabil, şi as în arta cuvintelor va fi mereu înconjurat de potenţiale admiratoare. El ştie asta, şi te va face atentă. Îi place să vadă că te lupţi pentru el, marea provocare este însă cum o faci!

Nu îi plac femeile geloase până la extreme, mare grijă cum te manifeşti!

Atitudinea corectă? Pregăteşte-ţi popcorn-ul şi fotoliul comod, şi priveşte în timp ce femeile încearcă să-i atragă atenţia. Le va răspunde pentru că îi place jocul, însă dacă ai răbdare suficientă, vei triumfa când se va întoarce credincios, dedicându-se. Ţi-am spus că nu-i uşor! Poate să devină un familist convins, dar asta depinde de răbdarea şi toleranţa pe care eşti dispusă să i le acorzi.

Bărbatul LEU - B  rbatul LEU 1024x512

Leul gelos? Nu vrei să-l cunoşti!

Ei bine, nu-l provoca. Sigur, el nu este vinovat că atrage inevitabil atenţia, dar nici nu vrea să ştie că poţi face acelaşi lucru! Cuprins de gelozie şi posesivitate,  spectacolul de care vei avea parte nu este demn de o comedie la cinema!

Nu încerca să îl domini, ştii maţele călcate pe coadă? Zgârie rău, doar imaginează-ţi cum reacţionează el.

Nu îi plac femeile independente, căci în relaţie se va simţi inutil. Femeia care schimbă becuri singură, întreprinzătoare sau care ia decizii pe cont propriu? Continuă-ţi drumul, va rămâne indiferent, sau se va retrage. Apreciază femeia cu ambiţie, atâta timp cât simte că eşti subordonată, şi dependenta de el. Are nevoie să simtă că este important, aşa că arată-i asta dacă îl vrei aproape.

Ce ne place la bărbatul leu :

  • Curajul – indiferent de situaţie, intervine atunci când sesizează nedreptăţi,iar noi ne simţim bine în preajma unui astfel de bărbat,nu?
  • Romantismul – pentru că ştie să demonstreze prin cele mai nebănuite gesturi, fie ele şi mici cât de importanta eşti.
  • Ambiţia – pentru că orice îşi propune reuşeşte, deşi vă munci din greu pentru a-şi atinge scopul.

Ce NU ne place la bărbatul leu :

  • Orgoliul – pentru că îl poartă atât de des cu sine, încât şi atunci când nu e cazul este mânat de mândrie şi uită să acţioneze corespunzător situaţiei.
  • Leul greşeşte? Niciodată! Imposibil!
  • Egocentrismul – are tendinţa să creadă că lumea se învârte în jurul şi devine foarte absorbit de propria-i persoană
  • Încăpăţânarea – purtător al unui semn fix de foc, e foarte greu să îi schimbi atitudinea când ia o decizie, fie şi mai proastă că a ta. Tinde să creadă că are mereu dreptate şi să te ignore.

Fericirea extremă pe care o poţi simţi când lucrurile sunt în regulă are şi reversul medaliei. Poate să-ţi facă viaţa un coşmar dacă îşi pune în plan sau dacă este rănit, aşa că ori joci după reguli, ori te ţii departe de joc!

foto: eskipaper.com/ askmen.com

Bărbatul LEU - scorpion 150x150Citeste si:Femeia SCORPION – PROVOCAREA supremă pentru un bărbat!

Ai si tu un text despre zodii și horoscop? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE – Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.