Un sfat pentru bărbatul modern: Fii prezent!

bărbatul modern - unnamed 4

Un sfat pentru bărbatul modern: Fii prezent! Când ai dubii despre cum ar trebui să arate o campanie de PR, mai bine întrebi un specialist. Când vrei să știi cum ești percepută ca femeie, întreabă un bărbat. Sfaturile lui Iuhas nu îi ocolesc nici pe clienți, femei sau bărbați, mai ales cei care, spune el, consideră că „moda este încă o preocupare strict feminină”. Emanuel Iuhas s-a lăsat prins în jocul Perfect Imperfect & Fotograv și ne-a spus unde greșesc femeile când vine vorba de vestimentație. Când nu îl vedeți promovând un brand celebru, îl puteți citi pe blogul personal: Emanuel Iuhas

Ce te atrage la femeile din România

Deşi e un clişeu, cel mai mare atu al româncelor este frumuseţea nativă, moştenirea genetică şi felul în care acestea rezonează cu ele.

Ce le lipseşte?

Doza de încredere că pot reuşi să facă tot ce îşi propun atât timp cât cred în ele, în frumuseţea lor exterioară şi interior şi nu se lasă „furate” de peisaj.

Citeste si: Maria Dinulescu: Gloria este un mare fals. O imagine. Mult marketing. Un business

Cum arată femeia perfectă din punct de vedere vestimentar?

Pentru mine femeia perfectă din punct de vedere vestimentar este cea care poartă cu încredere haine potrivite pentru conformaţia ei fizică, culoarea tenului şi părului. Şi le poartă cu maximă încredere ca şi când ar putea cuceri lumea cu un singur pas.bărbatul modern - unnamed 2

Ce iubeşti la femei?

În momentul de faţă iubesc o singură femeie. Pe #doamnaIUHAS . O iubesc pentru că e unică, are încredre în ea, e amuzantă, mă sprijină Şi mă critică când e nevoie.

Unde crezi că greşesc bărbaţii în materie de vestimentaţie?

Cred că cea mai mare greşeală e lipsa de interes acordată acestei părţi a aspectului fizic. Majoritatea bărbaţilor încă mai consideră că vestimentaţia/moda este o preocupare strict feminină . Un minim de atenţie şi interes, sunt sigur, ar face să dispară şosetele albe purtate la încălţămintea sau pantalonii închişi la culoare.

Ce sfat ai da bărbaţilor? 

Un sfat pentru bărbatul modern: Fii prezent, fii atent şi învaţă să iei informaţii din ce te înconjoară. Chiar şi informaţii despre vestimentaţie. Nu ştii niciodată când vei fi surclasat de un adversar pe motive de „stil vestimentar”. Aşa că e mai bine să ai toate armele asupra ta. ;-)”bărbatul modern - unnamed

 

Care a fost atmosfera la shootingul photo? Citeste aici:  Emanuel Iuhas

bărbatul modern - unnamed 1

Photo Credit : Fotograv

bărbatul modern - IMG 9627 3 150x150Citeste si:INTERVIU – Dan Bittman: „Mă mâncau de viu!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.