Nu mai căuta BĂRBATUL Perfect!

bĂrbatul perfect - B  RBATUL Perfect 1024x576

bĂrbatul perfect - sandalele gladiator 6 150x150Text de Andreea Panait

Nu mai căuta BĂRBATUL Perfect! Astrologii spun că e o lună ciudată, eu spun că suntem debili cu toţii! Nu demult am început să remarc mai atent fenomenul relaţiilor în 2016 sau, dacă stau mai bine să mă gândesc,  lipsa lor.

Căutam idealul. Cariera de vis, maşina de vis, casa de vis, bărbatul de vis! Cerem perfecţiunea de la propria persoană și de la ce ne înconjoară într-o fugă… soră cu fuga de moarte. Sfârşim obosiţi în dezamăgiri, nedumeriţi şi cu semne de întrebare,  plus o sete cruntă de a găsi răspunsuri. De prea multe ori vezi oamenii din „liga superioară” – frumoşi, inteligenţi şi cu potenţial, cu caracter şi principii sănătoase, care ştiu ce vor şi muncesc pentru asta. Dar o fac singuri…

Ca femeie trecută prin viață, în urma experiențelor și relațiilor eșuate, te gândeşti că dacă e mai mare, e implicit mai matur şi drumul va fi uşor de acum încolo.

Ce aștepți de la o relație cu un bărbat matur?

  • Comunicarea mai deschisă, intențiile ceva mai transparente
  • Crezi că o să te poţi dezvolta alături de el
  • Crezi că o să înveţi pe parcurs
  • Crezi că nu vei mai face aceleaşi greşeli ca în relaţia anterioară

E prima dată când ai simţit din nou chimia pe bune cu un bărbat şi părea că toate micile coincidenţe se aliniază, mai ceva ca planetele. Înconjurată de bărbaţi dornici să te cunoască mai tot timpul, ai făcut selecţia agresiv. Le-ai găsit defecte pe care nu credeau că le au …săracii, şi i-ai şters definitiv de pe listă. Nu şi acum! Când a apărut domnul care se încadrează în toţi parametrii tăi de bărbat desăvârşit, te-ai surprins pe sine cât de deschisă şi dispusă ești să te implici relațional, la doar câteva zile după ce v-aţi cunoscut.

Dar, ce să vezi, flacăra s-a stins mai repede decât te-ai fi aşteptat. Brusc, toate micile escapade în care ai fost inclusă, în cadrul unor planuri imediate de viitor, dispar. El evită vizibil să se vadă cu tine, a observat şi-ţi spune cât de minunată eşti ca iubită, însă acum are nevoie de spaţiu şi timp. Pe bune? Unde ai greşit?

Ai pus timpul pe pauză, încerci să derulezi discuţiile, gesturile, întâlnirile şi nu înţelegi. Te gândeşti că ai fost prezenta, că ai potolit fiara din tine şi ai redus-o la tăcere de fiecare dată. Ai vrut sa vadă cea mai bună versiune a ta, ai folosit lecțiile învățate din experiențele trecute pentru că simţeai în sfârşit acel ceva. Uitasei că poţi face asta şi te-ai bucurat. Ai vrea să-ţi prezinte „gaşca lui de demoni”, şi tu a pe a ta, evident mai numeroasă.

Dar cu fiecare an care trece devenim tot mai puţin flexibili în iubire. Suntem mai rigizi, mai ataşaţi de sine şi mai puţin dispuşi să facem compromisuri în favoarea persoanei de lângă. Devenim doar o femeie independentă sau un burlac inteligent, ambii canalizaţi pe drumul propriu, deconectaţi de la aparatul viselor în doi! Și asta este foarte trist…

foto:

bĂrbatul perfect - RENUN  I u  or 2 150x150Citeste si: Sunt relaţiile-tampon compromise încă de la început?

Ai si tu un text pe care vrei sa -l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.