BARBIE și Ken, păpușile vii după 357 operații estetice !

barbie - Pixee Fox And Justin Jedlica Are The Real Life Barbie And Ken

BARBIE și Ken, variantele umane după 357 operații estetice ! Doi tineri de 26 şi 35 de ani au cheltuit peste 500.000 de dolari pentru a arăta ca Barbie şi Ken. Aceştia şi-au făcut peste 357 de operaţii estetice şi nu au de gând să se oprească.

Pixee Fox, adică Barbie şi Justin Jedlica, varianta lui Ken, sunt doi tineri de 26 şi 35 de ani, care au în comun dragostea pentru operaţiile estetice. Cei doi nu sunt implicaţi într-o relaţie de dragoste, dar păstrează o strânsă prietenie, datorită pasiunii lor. Tânăra, de 26 de ani, şi-a făcut până acum 17 operaţii estetice, printre care liposucţie şi îndepărtarea a şase coaste, toate în încercarea de a deveni o păpuţă Barbie în carne şi oase. „Îndepărtarea costelor a fost un vis de-al meu”, a spus Fox. Pe de altă parte, Justin Jedlica, în vârstă de 35 de ani, a avut mai mult de 340 de proceduri cosmetice, inclusiv cinci modificări ale nasului, implanturi în umeri, spate, obraji, bicepşi şi spate. Scopul lui este să devină papuşa Ken în viaţă şi să fie 100% din plastic. Cei doi tineri s-au întâlnit anul trecut, în timpul unei emisiuni televizate, scrie huffingtonpost.com.

„Pentru moment am renunţat amândoi la dragoste. Ne-am propus o nouă intervenţie chirurgicală şi nu ne vom opri până când nu ne vom atinge scopul cu privire la aspectul nostru de vis, acela de a fi copiile fidele ale lui Barbie și Ken”, a spus tânăra. Cei doi un cheltuit până acum aproximativ 500.000 $ (1.990.000lei ) pe diversele interventii chirurgicale.

Citește mai mult pe Adevărul.ro

barbie - shutterstock 143546992590 1 150x150Citeste si: CRIOLIPOLIZA, liposucția virtuală

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.