Bătălia sexelor. Unde este bărbatul la INUNDAŢII?

bărbatul - tags

Articol scris de Andreea Panait. Bătălia sexelor.Unde este bărbatul la INUNDAŢII? M-am gândit de câteva ori cum ar trebui să arate bărbatul perfect. Dar cum arată ea pentru un bărbat perfect? Ba chiar am făcut o lista pentru a mă asigura că sunt pe calea cea dreapta pe sensul fericirii.
Ce responsabilităţi are ea în societatea de astăzi – acasă, la job, în pijamale sexi. Ne plac femeile care în ciuda lejerităţii cu care pare că jonglează viaţa, se zbat pentru a persevera şi pentru a-i face fericiţi şi pe el, pe copii, pe părinţi, şi pe toţi care s-au strâns în cercul de apropiaţi ai sufletului.

Dar vreau să vorbim despre bărbaţi. Aceşti masculi pe care îi căutăm neîncetat. E uşor amuzant cum pe măsură ce el e potent financiar şi absorbit de job, devine tot mai lipsit de instinctele primitive pentru supravieţuire.
Într-o lume în care banul dictează, dacă apare vreo problema fie ea şi în casă, preferă să pună mâna pe telefon apelând în disperare specialistul. Ce faci în cazul unei inundaţii?

O zi la sfârşit de săptămâna cu prietenele aproape că se încheie când parcă de nicăieri se aude izbucnind un jet de apă puternic. De unde? Chiar din baia ta! Alergi înnebunită să opreşti furtunul deodată rupt şi singura metodă ca să nu-ţi izbucnească în faţă e să te ajuţi de multe carpe ca să potoleşti jetul. Aveţi centrală, bănuieşti că ar trebui oprită, dar nu poţi fi în două locuri în acelaşi timp. Îţi trece prin minte că el trebuia să fi rezolvat problema, nu-i aşa? Ei bine..nu! Iubitul tău apelează disperat instalatorul. Care nu răspunde!

Ajutată de o prietenă reuşeşti să opreşti nebunia reacţionând rapid şi dezactivând centrala. Îţi tragi sufletul, n-ai timp de gânduri. La finalul zilei instalatorul a rezolvat problema şi sunteţi liniştiţi. Revenind la realitate, nu de puţine ori se poartă discuţii împotriva femeii „bărbat” pricepută la toate. Care nu-i permite bărbatului să se simtă bărbat, să-şi găsească locul în relaţie şi să dovedească că poate să ţină frâiele. Şi care adesea rămân singure.
Dar şi în cazul în care convieţuieşti cu o floare în loc de un mascul, ce faci? Unde trimiţi bărbatul la reeducare?

Ce s-a pierdut pe drum? Cu ce greşeşti când încerci să rezolvi fiecare task cât mai bine, iar el de abia schimbă un bec.
Ţine de educaţie, dezinteres sau pur şi simplu lumea nu mai e ce a fost?! Oamenii de ştiinţă vorbesc despre necesitatea femeilor de a avea pare de mai mult somn. Pentru că avem tendinţa de a face multe lucruri deodată creierul lucrează într-un mod complex, dar care ne epuizează. Dialogul sexelor nu este important doar în pat. Fii Bărbatul, nu te bucură doar de un titlu lăsat de Dumnezeu.

Şi ea vrea să fii Bărbatul. Dar are nevoie să ştie că se poate baza pe ţine în orice situaţie şi nu trebuie să le facă pe toate.

Sursă foto: b-i.forbesimg.com

bărbatul - halep 150x150Citeste si: Simona Halep – talentul ce a murit SPERANȚĂ !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.