Bătrânețea va dispărea într-o zi!

bătrânețea - Screenshot 30

Bătrânețea va dispărea într-o zi! De-a lungul timpului, omenirea a fost fascinată de găsirea unui leac împotriva îmbătrânirii. De la băile cu lapte și miere ale Cleopatrei, la primele galantare cu creme miraculoase și până la cosmeticele pretestate, care hidratează pielea și elimină unele dintre carențele înaintării în vârstă, astăzi, pe lângă retușurile pe care o mână dibace ni le poate face în Photoshop, se discută serios despre măsuri științifice împotriva îmbătrânirii.

Elizabeth Parrish, director general al Bioviva USA Inc, este, pe de o parte, inițiatorul experimentelor care se joacă de-a tinerețea fără bătrânețe și viața fără de moarte, iar pe de altă parte, subiectul principal al acestora, având în vedere că, timp de un an de zile, a fost supusă unui tratament genetic.

Cercetările, la fel ca și evaluarea rezultatelor, continuă, până acum cunoscând faptul că, tratamentul propus de Bioviva USA Inc, care se califică ca un amortizor al materialului genetic supus degradării odată cu înaintarea în vârstă, preconizează posibilitatea întineririi cu 20 de ani.

Citește și: Femeie regizor, într-un domeniu stăpânit de bărbați

Dincolo de ideea ademenitoare a dispariției bătrâneții, încercarea Bioviva USA Inc țintește eliberarea umanității de bolile specifice vârstei înaintate. În pofida scepticismului celorlalți cercetători, Parrish, descriindu-se drept o femeie inovatoare, care nu doar deschide drumuri, ci își asumă proiectele, după testarea tratamentului pe pisici, urmărește efectele în timp real pe propria persoană.

Nu ne rămâne decât să urmărim dacă, în ciuda controverselor, pacientul zero va învinge bătrânețea, iar ceea ce acum pare un scenariu fantezist va deveni realitate. Până atunci, cu mult curaj și zâmbet pe chip și, mai ales, în inimă, ignorând bătrânețea, ne considerăm primăvăratice, aproape să înverzim și să izbucnim de bine.

Sursă foto: tomhussey.com

bătrânețea - mothers day photography 09 150x150Citeste si: Imaginea zilei – mama

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.