BeautyFirst! Pentru femeia moderna din noi!

- IMG 4689 copy 1280x9601 1024x768

Prietena mea, Lorena Buhnici are un nou proiect impreuna cu Adina Nicula. Imi place ideea de testare a  produselor de make-up, asa ca ii doresc mult succes cu BeautyFirst.ro.  You go girl!

Ce  inseamna Beautyfirst.ro?

„O nouă adresă se dezvăluie în agenda fiecărei femei dornice să își cultive frumusețea: Beauty First. Rezultatul colaborării între consultatul de imagine și stil Adina Necula și specialistul în comunicare&marketing Lorena Buhnici. Beauty First reprezintă un concentrat de frumusețe care luminează parcursul unei lady moderne în labirintul sinuos al tentațiilor sezoniere, oferindu-i indiciile și informațiile necesare, menite să o ghideze la luarea unor decizii inteligente, adaptate propriilor nevoi și aspirații.

- IMG 4689 copy 1280x960

Cele mai eficiente produse sunt selectate pentru a fi prezentate publicului și sunt însoțite de detalii referitoare la modalitatea de acțiune, la posibilitățile de utilizare și la beneficiile aduse infățișării. Totul demonstrat practic și explicat într-o manieră inteligibilă și accesibilă femeilor, indiferent de gradul acestora de pregătire.

De la tinerele care abia acum se familiarizează cu produsele de beauty și până la mult mai experimentatele “beauty addicts”, fiecare segment al publicului regăsește în proiectul Beauty First cel puțin un motiv pentru care să își regândească ritualul de frumusețe și deprinderile asociate acestuia. Vise ascunse, dorințe și idealuri, toate acestea se pot transforma în realitate cu ajutorul Beauty First, adresa unde la orice oră, cu un simplu “play”, consilierul personal de frumusețe furnizează cele mai pertinente, oneste și credibile informații de beauty.

- lorena buhnici - adina necula

Live & Believe

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.