Horoscop special-combatibilitățile nativilor Berbec cu alte zodii(III)

horoscop - berbec 1024x768

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special-combatibilitățile nativilor Berbec cu alte zodii (III). Încheiem seria dedicată compatibilităților zodiei Berbec cu ultimele 4 semne zodiacale.

Săgetător

Două zodii de Foc, numai bine. Curiozitatea e la cote maxime, deci totul până aici merge strună. Gândește-te că Săgetătorul e mai delăsător și nu va simți nevoia să fie șef, așa că tu poți să ții frâiele relației. Veți călători împreună, veți descoperi munții și veți avea multe de povestit.

Viața nu se termină niciodată și nici apetitul sexual pentru că aveți aceleași plăceri și dorințe. Sunteți ca două picături de apă: nu identici, dar extrem de asemănători. Nu uitați să luați cu voi în echipă un Taur, un Capricorn sau o Fecioară pentru că vă lipsește stabilitatea.

Capricorn

Foc și Pământ. Poate se leagă ceva, dar cu multe scârțâituri. Berbecul, semn de foc, explorator cu teritorii negăsite și un Capricorn, stabil și fix, cu o dorință nemărginită de a face bine. S-ar putea să se combine extrem de bine spiritul tău de aventură cu simțul practic al Capricornului, dar asigurările pe care și le va lua de fiecare dată vor deveni frustrante și plictisitoare pentru tine.

Capricornul este greu de luat din mijlocul muncii lui. Extrem de tandru, vei fi deplin satisfăcut când îl vei atrage în mrejele tale, dar pentru acest pas ai nevoie de multă, multă răbdare, nu tocmai pe placul tău.

Vărsător

În adâncime, amândoi sunteți spirite rebele. La suprafață însă, rămâi doar tu, deoarece Vărsătorul este analitic și întreprinzător. Vărsătorul va simți nevoia de libertate și nu numai că nu își dorește să conducă relația, dar nu îi pasă deloc de șefia ta. Cât timp planurile și proiectele lui sunt în liniște și siguranță, e totul bine.

Cu nativul din Vărsător vei experimenta zi de zi tărâmuri noi, deoarece mereu e altfel, inclusiv în intimitate. Aerul are nevoie de foc să se încălzească iar focul are nevoie de aer să nu se stingă, deci o relație de poveste e pe cale să înceapă.

Pești

Nativii din Pești sunt recunoscuți pentru bunătatea de care dau dovadă. Ei nu au nevoie de acel „mulțumesc, rămân dator„, simplul gest de a ajuta îl satisface. Asta ar putea da de furcă berbecilor, deoarece ei se vor mereu pe primul loc și îi va iritia dorința celorlalți de a profita de Pești.

Peștii nu vor să „conducă„ în relație, sunt mai mereu cu capul în nori. Cu toate acestea, nu acceptă nici să fie trădați, lucru pe care îl sesizează, atunci când se întâmplă, îl sesizează destul de repede. Tu, zodie de foc, nu vei putea ajunge în adâncurile apei fără eforturi care te vor stinge, iar el va pleca nemulțumit și sătul de lipsa de interes pe care o vede, neînțelegând absența răbdării tale.

horoscop - berbec 2 150x150Citeste si: Horoscop special-combatibilitățile nativilor Berbec cu alte zodii (II)

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.