Beyonce, încasări de 105 milioane de dolari în 2016

Beyonce - beyonce

Beyonce, încasări de 105 milioane de dolari în 2016. Într-un top al celor mai bine plătite vedete ale anului 2016, realizat de revista Forbes, primul loc este ocupat de rapperul Diddy, urmat de Beyonce și de autoarea seriei de succes ”Harry Potter”, J.K Rowling.

Diddy, 47 de ani, pe numele său real Sean Combs și cunoscut la începutul carierei ca Puff Daddy, a încasat venituri de aproximativ 130 milioane de dolari în perioada iunie 2016 — iunie 2017, grație ultimului său turneu Bad Boy Family Reunion, unui parteneriat cu o companie producătoare de vodcă și vânzării unei treimi din linia sa vestimentară Sean John, potrivit clasamentului publicat luni de cunoscuta revistă.

Locul al doilea este ocupat de Beyoncé, cu încasări de 105 milioane, obținute în principal din turneul său încheiat la sfârșitul anului 2016, care i-a adus circa 250 de milioane de dolari brut.

Citește și: Delia Matache, mesaj dur la adresa bătăușelor de la Ploiești

Dacă adăugam veniturile obținute de către soțul ei, Jay Z, aflat pe poziția a 55-a în acest clasament, cu încasări de 42 de milioane, cuplul, care așteaptă în prezent nașterea unor gemeni, domină clasamentul Forbes.

Pe locul al treilea o regăsim pe scriitoarea britanică J. K. Rowling, cu încasări de 95 de milioane de dolari, grație succesului înregistrat de noua sa poveste „Harry Potter și Copilul Blestemat”, dar și de filmul „Fantastic Beasts”.

Ca în fiecare an, acest clasament este dominat de celebrități americane și este extrem de eclectic, reunind vedete din lumea sportului — cum ar fi starul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (pe locul al 5-lea, cu încasări de 93 de milioane de dolari) sau super starul NBA LeBron James (pe locul 10, cu 86 de milioane ), dar și celebrități mondene precum Kim Kardashian, pe locul 47, cu 45,5, milioane de dolari.

La 19 ani, Kylie Jenner — sora lui Kim Kardashian — aflată pe locul 59 în topul Forbes, este cea mai tânără celebritate a listei, în timp ce Paul McCartney (74 de ani) este decanul de vârstă al clasamentului, ocupând poziția a 32-a, cu încasări de 54 de milioane de dolari.

Citește continuarea pe Agerpres.ro

Beyonce - giphy 3 150x150Citește și: Brad Pitt, terapie cu gafe. Și-a cerut scuze față de Jennifer Aniston

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.