Ce poți face cu bicarbonatul de sodiu

bicarbonatul de sodiu - bicarbonat de sodiu

Text de Elisabeta Pancea.Ce poți face cu bicarbonatul de sodiu. Știați ca bicarbonatul de sodiu contribuie la frumusețea noastră zi de zi, utilizandu-l cum trebuie? Acesta are proprietati care îl fac extrem de util in înfrumusețarea corpului nostru, având grija ca micile neatenții de zi cu zi să fie rezolvate rapid si totodată ieftin. Bicarbonatul de sodiu:

  • Este un bun exfoliant pentru mâini. Dacă mâinile tale miros urât și grăsimea nu o poate fi îndepărtată, amesteca bicarbonat de sodiu cu apa si spala-te pe mâini. Va exfolia pielea, curățând si mirosurile.
  • Albește dinții. Dacă pasta de dinți nu albeste imediat si efectul dorit nu apare rapid, periază dinții cu bicarbonat.
  • Îndepărtează foliculita. Partenerul are bărbia aspra, desi abia s-a barbierit?În urma bărbieritului, firele devin aspre si au tendința de a crește sub piele. Amesteca bicarbonat cu apa și firele vor rămâne fine.
  • Usucă acneea. Problema des întâlnită, acneea poate apărea datorită grăsimii din piele. Folosește bicarbonatul pe zonele afectate și acneea va dispărea.
  • Efect antiperspirant. Daca s-a terminat deodorantul când plecai spre munca, aplica bicarbonatul de sodiu după spălarea transpirației. Absoarbe mirosul si transpirația.
  • Salvarea îngrășării parului pe ultima suta de metri. Te pregătești de muncă, dar ai constatat ca pe parul tău se vad urmele îngrășării de peste noapte? Pune puțin bicarbonat pe degete si masează scalpul. Va arăta curat și va primii volum pana seara.
  • Alungă halena. Problema mirosurilor neplăcute este des întâlnită, mai ales la fumători. De aceea, curățarea gurii cu bicarbonat de sodiu va face minuni pe termen îndelungat.

Foto: Pinterest

bicarbonatul de sodiu - Mihaela R  dulescu 150x150Citeste si: Mihaela Rădulescu a spus DA! Urmează nunta cu Felix Baumgartner

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.