Ce fac când trebuie să iau bilet de avion?

bilet de avion - bilet de avion

Ce fac când trebuie să iau bilet de avion? De fiecare dată când trebuie să plec undeva, mă apucă groaza. Sunt cea mai proastă cunoștință a mea în materie de găsit avioane, luat bilete sau rezervat hoteluri. Ce poate să fie mai frumos decât să te gândești la vacanță și să zapezi printre oferte.

Cum ziua mea se apropie și n-ar fi rău să găsesc un city break, am zis  să caut chiar eu. Am început să mă gândesc la câteva destinații unde aș pleca și mâine. Am găsit pe J’info Tours  bilete de avion la un preț foarte bun.

Londra  –  Ce aș face în Londra? Aș bea o cafea lângă Big Ben, aș vizita British Museum, m-aș plimba o tură prin parc și aș sta puțin să citesc. Totul, în speranța că am să revăd ca acum niște ani famili ieșind să se plimbe călare pe cal. Minunat oraș!

bilet de avion - bilet de avion 4 1024x480

Berlin –  Despre Berlin am auzit foarte multe lucuri frumoase. Am prieteni care își doresc tare mult să se mute acolo… pentru stilul de viață organizat nemțește, pentru viața culturală și cea de noapte. După ce aș admira poarta Brandenburg, aș da o fugă până la East Side gallery, mărturisesc.  Cine știe când o să ne întâlnim?

bilet de avion - bilet de avion 3

Pisa –  Turnul din Pisa este atracția principală. E de văzut dacă vrei să îți pui întrebări existențiale despre echilibru. Când l-am văzut prima dată, am stat și l-am admirat.  Este este cea mai faimoasă clădire înclinată din lume și punctul de reper al orașului Pisa din Italia. Ce s-a întâmplat cu el? „Turnul a fost planificat ca o campanilă pentru Domul din Pisa. După doisprezece ani de la punerea pietrei de temelie, la 9 august 1173, când construcția ajunsese la etajul al treilea, datorită proastei calități a solului, constituit din noroi argilos și nisip, turnul începea să se încline în direcția sud-est.”( wikipedia)

Atena –  Nu mai știu de câte ori am văzut Atena, frumoasa capitală a Greciei. Dacă ar fi să caut un bilet de avion, Atena m-ar atrage pentru o tură de shopping și o cină grecească… ca la carte.  As mai merge o data să văd Acropople și Partenonul. Lângă Partenon ai să găsești câteva restaurante cochete. Am mâncat acolo niște paste fabuloase! În plus, nu rata piața Syntagma, ia de acolo și niște alune și nucă de cocos si fructe, le găsești peste tot.

bilet de avion - bilet de avion 2 1024x563

 

Aveți și un bonus! Cei care vor să-și ia biletele de la J’info Tours pot beneficia de  campania de reducere valabilă până la sfârșitul lui Septembrie. Trebuie doar să utilizezi codul EMMAJFT2016 și primești o reducere specială.

bilet de avion - Lacul Albastru 1 150x150Citeste si: Couchsurfing – Cum mi-am depășit limitele călătorind singură

Ai si tu o recomndare pentru turisti? Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.