Blake Shelton, cel mai sexy bărbat în viață!

Blake Shelton - blakeshelton 1024x567

Blake Shelton, cel mai sexy bărbat în viață! Fiecare dintre noi, doamnele, avem preferințele noastre în materie de bărbați frumoși. Un Brad Pitt, un Johny Depp sau chiar George Clooney. Însă cel mai sexy bărbat în viață din lume, conform revistei People, este Blake Shelton.

Originar din statul Oklahoma, Blake Shelton a petrecut un deceniu cântând pe diverse scene din industria muzicii country înainte ca popularitatea lui să crească brusc în 2011, când a devenit jurat în emisiunea de talente „The Voice”, produsă și difuzată de postul de televiziune NBC. Cel mai recent album al lui, „Texoma Shore”, a fost lansat la începutul acestei luni.

Citește și: Julia Roberts, cea mai frumoasă femeie din lume

Blake Shelton le-a spus jurnaliștilor de la revista People că abia așteaptă să îl tachineze pe Adam Levine, unul dintre colegii lui din juriul emisiunii „The Voice” și solist al trupei Maroon 5, în legătură cu titlul de „Cel mai sexy bărbat în viață” pe care l-a primit marți. De altfel, Adam Levine a primit și el acest titlu în 2013.

„Nu voi trata acest premiu așa cum au făcut-o Hugh Jackman sau alți bărbați celebri, care au preferat să fie modești în legătură cu acest titlu. Oamenii mă vor urî din această cauză”, a glumit Blake Shelton.

Cântărețul a mai dezvăluit jurnaliștilor de la revista People că deși încearcă să rămână în formă și să mănânce sănătos, are totuși o slăbiciune pentru gustările rapide precum murăturile, în special atunci când se află în casa lui natală din Oklahoma.

Sursă foto: blakeshelton.com

Continuare știre pe Agerpres

Blake Shelton - emma24iulie 150x150Citește și: Dacă am aduna toţi bărbaţii într-unul singur?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.