Blugii acoperiți cu noroi, noul trend în modă

blugi - nordstrom jeans

Blugii acoperiți cu noroi, noul trend în modă Tendințele în modă nu vor înceta niciodată să ne surprindă, iar acest lucru este dovedit și de noul stil promovat de o companie de fashion: blugii murdăriți cu noroi. Compania de modă Nordstosm comercializează blugii acoperiţi de noroi fals. O pereche de jeansi valorează 425 de dolari.

La descrierea produsului este notat faptul că ei sunt: „fals murdăriţi“. Scopul acestor pantaloni este de a arăta că posesorului „nu îi este frică să se murdărească“. Mike Rows, prezentatorul emisiunii „Meserii murdare“ se arată împotriva acestui articol de îmbrăcăminte. El a postat pe pagina de Facebook următorul mesaj: „Jeansi Barracuda nu sunt pantaloni. Nu sunt nici măcar la modă. Sunt un costum pentru oamenii bogaţi care văd munca ca ironică, nu iconică.“

Citește și: Cum se fac jeanșii

Compania a ajuns în situația în care acum primește telefoane din partea cumpărătorilor care vor să afle dacă pot băga blugii la spălat, fără ca murdăria să se curețe.În trecut, compania a mai pus la vânzare și blugi rupți, care par stropiți cu vopsea, pe care i-a numit jeansi „distruși”. compania susține că aceștia surprind esența americanului care muncește din greu. Însă ideea a atras critici vehemente din partea celor care spun că brandul ia munca în derâdere și că blugii se adresează de fapt celor care vor să arate „murdari”, dar fără să se murdărească.

Sursă știre: digi24.ro

blugi - madonna 150x150Citește și: Madonna, furioasă pe un film ce va descrie începutul carierei sale

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.