Ce boli poţi trata cu ceapă roşie

Ce boli poţi trata cu ceapă roşie - Red Onions 1024x683

Ce boli poţi trata cu ceapă roşie. Ceapa roşie este considerată a fi un adevărat dezinfectat natural. Ea poate fi utilizată cu succes împotriva gripei, dizenteriei, răcelii şi altor tipuri de infecţii, datorită conţinutul său bogat în sulfat. Trebuie doar ca în perioada de boală să consumaţi cel puţin 30 de grame.

– Este eficientă împotriva multor bacterii, cum ar fi bacillus subtilis, salmonella şi E.coli. Ceapa nu are, totuşi, o acţiune la fel de intensă ca a usturoiului, întrucât în ceapă se găsesc doar un sfert din compuşii sulfului, care fac parte din compoziţia usturoiului.

– Datorită compoziţiei sale, consumul de ceapă previne degradarea celulară, combate formarea tumorilor şi reduce dramatic procesele inflamatorii.

S-ar putea sa-ti placa si: Vine primăvara, vin și alergiile de primăvară!

– Ea este indicată în orice problemă cardiovasculară, ajutând la împiedicarea depunerilor de colesterol în artere.

– Ceapa roşie este şi un calmant excelent. Crizele de nervi sau atacurile de panică pot fi oprite, dacă zdrobim o ceapă şi respirăm ţinând-o aproape de nas.

Atenţie, însă, proprietăţile se păstrează intacte, dacă ceapa roşie este consumată în stare crudă!

Foto: amodestfeast.com

Ce boli poţi trata cu ceapă roşie - femeie posesiva 1 150x150Citeste si: 22 de zile, 8 ore, 0 secunde

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.