Bookfest 2017 – un milion de cărți își așteaptă cititorii

Bookfest 2017 - carti

Bookfest 2017 – un milion de cărți își așteaptă cititorii. Cea de a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2017 își deschide porțile în intervalul 24 – 28 mai, la Romexpo.

Amploarea evenimentelor este confirmată și de cifre: peste un milion de titluri, 200 de edituri, mii de noutăți dar și reduceri substanțiale pentru toți cei care vor trece pragul Bookfest 2017. Anul acesta, țara invitată special la Bookfest este Suedia, cea care va veni cu nouă oaspeți de prim rag, care vor participa nu doar la evenimentele strict de literatură, ci vor fi prezenți și la o serie de manifestări dedicate profesioniștilor din publishing.

Standul Suediei, în calitate de țară invitată de onoare a Bookfest, ediția a XII-a, va fi amplasat în Pavilionul C4, iar cele aproximativ 20 de evenimente organizate de Ambasada Suediei în România, în colaborare cu partenerii săi, vor avea loc atât la stand, cât și la spațiul de evenimente AGORA din Pavilionul C4.

Citește și: Învață-ți copilul să citească povești

Nici copiii nu vor fi neglijați, organizatorii pregătind pentru ei un spațiu de două ori mai mare decât în oricare din edițiile anterioare. Intrarea publicului la Bookfest este, ca de obicei, liberă iar copiilor li s-au pregătit și o sumedenie de surprize și concursuri la care pot câștiga premii spectaculoase: tabere de vară, cărți sau acces gratuit la cursuri. Aproape fiecare stand de la Bookfest 2017 va avea evenimente și cărți speciale pentru copii și adolescenți, iar reducerile consistente – de până la 80%, precum și cărțile la preț de 1 leu, 3 lei sau 5 lei  – vor face deliciul vizitatorilor.

Citește continuarea pe Bookfest.ro

Bookfest 2017 - femeiebiblioteca 768x512 150x150Citește și: Înconjoară-te de cărți!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.