Bossulică, invitat de onoare la Perfect Imperfect

Bossulică - bossulica

Bossulică, invitat de onoare la Perfect Imperfect. În acest weekend, la Romexpo, în pavilionul C6, se desfășoară Pet Expo 2017, cel mai important târg dedicat animalelor de companie. Bossulică este unul din animăluțele vedetă ale acestui târg, el fiind invitat și în studioul Perfect Imperfect.

Citește și: Kim Kardashian lansează un nou show tv: ”Glam Masters”

Laura Grama, stăpâna lui Bossulică ne-a povestit despre ce presupune să ai norocul de a-l avea ca și prieten, animal de companie: „Nu este o rasă pretențioasă, dar este una cu multe probleme de sănătate. Au o malforație genetică, care le crează pliul urechilor. Blănița le cade foarte puțin, la mâncare nu sunt pretențioși, însă la împerecheat nu sunt compatibili decât cu Persane sau British Gold.

Bossulică este deja un motan celebru în România, cu o pagină de Facebook cu peste 60.000 de like-uri, dar și cu recunoașterea tittlului de primul motan director de comunicare la o companie, de unde primește și salariu

Sursă foto: Bossulică Facebook

Bossulică - giphy 7 150x150Citește și: Michelle Obama, gafă de proporții pe Twitter

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.