Vrei un brad altfel? Împodobește-l cu decorațiuni reciclabile!

brad - bradut nonformal 672x1024

Vrei un brad altfel? Împodobește-l cu decorațiuni reciclabile! Cu doar câteva zile înainte de momentul Crăciunului, în puține case nu există deja bradul împodobit. Iar pentru cei care așteaptă seara Ajunului pentru a face acest lucru, există câteva idei pe care le-ar putea folosi pentru a obține nu doar un brad frumos, dar și un pom care să fie în ton cu moda eco ce se poartă în această perioadă.

De la conserve la decoraţiuni pentru Crăciun

Ce-ar fi dacă, de acest Crăciun, ai începe reciclarea creativă? Îi poţi lua drept parteneri în acest demers pe cei mici, spiriduşi de nădejde pentru a face faţă asaltului de idei.

Asadar, după ce aţi devorat împreună o porţie de peste la conserva, spălaţi bine recipientul şi plantaţi grâu în ea. În funcţie de cât de mare va creşte grâul, aşa de bogat vă va fi anul următor. Puteţi alege să vopsiţi cutia în culoarea roşie şi veţi fi, astfel, în trend-ul Crăciunului. Iar dacă veţi face câte un astfel de ghiveci pentru fiecare membru al familiei, veţi da viaţă întregului pervaz care va uimi orice trecător. Puneți lângă acestea suporturi de lumânare pe care le obţineţi uşor din conserve şi veţi avea un colţişor plăcut pentru ambientul întregii încăperi. ne sfatuiesc specialistii Podravka. Suporturile pot fi perforate, colorate sau împodobite cu panglici, conuri, crenguţe de brad sau fructe uscate pentru un efect cât mai atrăgător.

Coroniţe pentru intrări primitoare

Coroniţele nu mai sunt demult nişte decoraţiuni pe care le zărim doar în filme. Ele împodobesc acum orice casă în care trăieşte bucuria acestor momente pline de viaţă. Poţi confecţiona aceste podoabe din tot felul de lucruri la care nici nu te-ai gândit. Spre exemplu, poţi face coroniţe din globuri, din ciucuri, funde sau spice uitate prin cine ştie ce colţ de pod. Ghindele sau căpăcelele acestora sunt de mare efect lipite în cerc, la fel ca şi nucile, castanele, conurile şi bucăţelele de muşchi. Bineînţeles că poţi aduna de prin pieţe crengi uitate de brad şi le poţi împleti pe o sârmă, punând câţiva clopoţei şi o eşarfă roşie pe post de fundă. Toate vor da un aer natural, uşor rustic, dar şi copilăros intrărilor.

Sursă foto: creedromania.files.wordpress.com

Citește continuarea pe puterea.ro

brad - christmas cottage in snow landscape 150x150Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.