Brad Pitt: ”Nu am de gând să mă sinucid!”

Brad Pitt - giphy 11

Brad Pitt: ”Nu am de gând să mă sinucid!” Subiectul divorțului de Angelina Jolie, scandalul privind custodia copiilor, investigația la care a fost supus de autorități în legătură cu posibile rele tratamente aplicate copiilor și mai apoi primul interviu de după divorț, toate aceste l-au afectat clar pe Brad Pitt iar pe fanii actorului i-a îngrijorat perspectiva unui gest suicidal din partea vedetei.

Aceste zvonuri l-au făcut pe Brad Pitt să iasă în spațiul public, din nou, de data aceasta într-un interviu pentru Associated Press. Actorul a vorbit despre cum încearcă să mențină drumul vieții lin, dar și despre cum încearcă să se obișnuiască cu noua situație.

Citește și: Brad Pitt: „Am reînceput să beau. Băgam un rus sub masă”

”Copiii sunt totul. Copiii sunt viața ta. Îți acaparează toată viața, așa cum ar și trebui, de altfel. Nu, nu sunt un sinucigaș sau ceva în direcția aceasta. Este atâta frumusețe în lume și atâta dragoste. Dragoste e dăruit. Nu am secrete, nu am nimic de ascuns, sunt om și găsesc acest lucru extrem de fascinant. Dacă nu vom vorbi despre aceste lucruri, nu vom deveni mai buni”

Brad Pitt a vorbit și despre modul în care încearcă să își protejeze copiii de toată această isterie media: ”Copiii sunt delicați, ei absorb totul. Ei au nevoie să fie ținuți de mână și să le fie explicat fiecare lucru. Dar, mai ales, au nevoie să fie ascultați”.

Sursă foto: giphy.com

Brad Pitt - shakira pique 300x183

Citește și: [VIDEO] Shakira s-a îndrăgostit

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.