Brad Pitt, terapie cu gafe. Și-a cerut scuze față de Jennifer Aniston

Brad Pitt - giphy 3

Brad Pitt, terapie cu gafe. Și-a cerut scuze față de Jennifer Aniston. Despărțirea de Angelina Jolie l-a adus pe Brad Pitt în situația de a face o serie de schimbări majore în viața sa. A slăbit foarte mult, merge la terapie, s-a lăsat de băut și își cere iertare de la toți cei cărora le-a greșit. Și a început cu prima sa soție, Jennifer Aniston, nu cu Angelina, cum s-ar fi așteptat lumea.

În 2005, pe când Brad Pitt și Jennifer Aniston erau căsătoriți de cinci ani și formau unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare ale momentului, actorul din „Fight Club” a cedat farmecelor Angelinei Jolie și a părăsit-o pe actrița din „Friends”. Un divorț foarte mediatizat și foarte complicat pentru Jennifer Aniston.

Citește și: Brad Pitt: „Am reînceput să beau. Băgam un rus sub masă”

Doisprezece ani mai târziu, Brad Pitt ar înțelege mai bine ce a putut simți actrița la momentul rupturii. „În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut”, a adăugat sursa citată.

Chiar dacă Jennifer Aniston și-a revenit cu greu după divorțul de Brad Pitt, în prezent ea este fericită în dragoste și se pregătește să sărbătorească doi ani de căsnicie cu actorul Justin Theroux, scrie Madame Le Figaro.

În acest condiții, i-ar fi venit mai ușor să-și ierte fostul soț. „Ea a fost foarte atinsă de scuzele lui”, a declarat o a doua sursă, tot anonimă. „I-a spus că îl iartă și l-a îndemnat să se concentreze asupra viitorului”, a adăugat aceasta.

Sursă știre: Agerpres

Brad Pitt - deliamatache 150x150Citește și: Delia Matache, mesaj dur la adresa bătăușelor de la Ploiești

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.