Cum păstrezi BRÂNZA proaspătă pentru mai mult timp

brÂnza proaspătă - icre cu branza si rosii 67159500

Cum păstrezi BRÂNZA proaspătă pentru mai mult timp. Ai învăţat în casa părinţilor că brânza se pune pe farfurie și se bagă la frigider? Îţi spunem azi că există și  alte variante mai bună de păstrare a acestui aliment.

Dacă vrei ca brânza să se păstreze mai bine și să nu ia mirosul din frigider,  pregătește-te să faci un pachet special. Ai auzit bine! Ia bucata de  branză, înfășoar-o în hârtie de copt și abia după o bagi la frigider.Această metodă simplă face ca brânza să se păstreze mai proaspătă, pentru o perioadă mai lungă de timp. Poți alege în loc de hârtie de copt și hârtia cerată.

O altă soluție pentru ca brânza să nu usuce în frigier este pânza. Ia o bucată de brânză și  invelește-o în pânză de bumbac. Bagă la frigider și ai grijă să umezești pânza în fiecare zi pentru a păstra umiditatea.

brÂnza proaspătă - 5432 Summer fruit juice with pulp1 150x150

 

 

Citeste si: Elixirul Tineretii! Intra sa vezi reteta

 

 

Ai un sfat din bucătărie pe care vrei să-l faci cunoscut? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine pe : emmazeicescu@gmail.com

Sursa: kfetele.ro

foto: media.publika.md

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.