Brașovul se pregătește pentru Târgul de Crăciun din Piața Sfatului!

Brașov - brasov xmas tree 1024x681

Brașovul se pregătește pentru Târgul de Crăciun din Piața Sfatului! Târgul de Crăciun, care se va desfășura in Piața Sfatului, va fi deschis vizitatorilor în perioada 6 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018.

Toti comercianţii şi producătorii de suveniruri, preparate specifice sărbătorilor de iarnă şi decoraţiuni de Crăciun, vor putea depune, începând din 1 noiembrie, dosarele pentru închirierea căsuţelor din Târgul de Crăciun, care se va desfăşura în Piaţa Sfatului, în perioada 6 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018.

Anul acesta vor fi montate 40 de căsuţe, în trei modele, de forme și dimensiune diferite, dintre care 21 pentru preparate alimentare preambalate, 2 pentru băuturi şi alte 17 pentru produse nealimentare.

Citește și: Junii Braşoveni – legendă şi adevăr

Cererile de închiriere şi documentele prin care să se demonstreze că solicitanţii îşi desfăşoară activitatea în mod legal se pot depune în perioada 1 – 7 noiembrie, urmând ca între 10 – 12 noiembrie să se evalueze dosarele, după care comercianţii vor fi anunţaţi dacă sunt sau nu eligibili.

Cei ale căror dosare sunt admise vor trebui apoi să depună încă un set de documente, respectiv oferta financiară, care va fi în plic închis. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 17 noiembrie.

Comercianții aleși vor fi desemnați pe 22 noiembrie. Inedit anul acesta la târg vor fi amplasate și standuri ale localităţilor Linz şi Nurnberg, oraşe înfrăţite cu municipiul Braşov. Și pentru noaptea dintre ani, programul este aproape gata . Turiștii vor avea o seara cu adevărat spectaculoasă de Revelion. Piața Sfatului va fi luminată de un foc de artificii cu adevărat spectaculos, organizat de primăria Brașov.

Vă ținem la curent cu evenimentele care au loc în Brașov. Aruncă un ochi pe cel mai mare grup din Judetul Brasov – Grupul Iubim Brașovul.

Sursă foto: helloholidays.ro

Brașov - Bra  ov 2 768x307 150x150Citește și: Cel mai mare grup din Județul Brasov -„Grupul Iubim Brașovul”- a împlinit 5 ani !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.