Bridget Jones revine pe marele ecran …cu un copil!

- Bridgettt L 620x4001

Au trecut 14 ani de la primul film din seria de mare succes Bridget Jones, Jurnalul lui Bridget Jones, și 11 de la cel de-al doilea, Bridget Jones: la limita rațiunii și iată că producătorii pregatesc continuarea aventurii aiuritei englezoaice.

Echipa (Renée Zellweger, Colin Firth în rolul lui Mark Darcy – soțul lui Bridget, dar și Patrick Dempsey, noutatea acestei distribuții) a fost văzută pe străzile din Londra, în timpul filmărilor, de data aceasta fără Hugh Grant. Actorul s-a declarat în repetate rânduri nemulțumit de scenariu, așa că a refuzat să se alăture vechii echipe.- Bridgettt L 620x400

Filmul se numește Bridget Jones’s Baby și o prezintă pe Bridget ajunsă la 40 de ani, însărcinată și întrebându-se cine este tatăl copilului său. O primă imagine oficială a noii producții a fost postată recent pe pagina de Facebook a companiei de producție Working Title Films.

Pentru că a trecut atât de mult timp de la ultima filmare pentru acest rol, Renée Zellweger și-a angajat profesor pentru a-și recăpăta accentul britanic cu care ne-a obișnuit personajul.

Data la care este așteptată lansarea filmului este 16 septembrie 2016.

Sursa: jurnalistii.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.